Ultima oră
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

VIDEO | Mihalcea, discurs dur: "Suntem şchiopi, jucăm haotic"

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 12 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19419072/1/miha.jpg

Dinamo şi Poli Iaşi au terminat la egalitate, 1-1, în direct la Look Plus, meciul din etapa a noua a play-out-ului din Casa Liga 1, după goluri marcate din penalty de Sorescu, minutul 10, şi Andrei Cristea, minutul 85.

Într.un discurs în care şi.a criticat jucătorii, Adrian Mihalcea a declarat cu sinceritate că la Dinamo sunt probleme serioase, iar lipsa moralului şi lotul extrem de subţire fac ca rezultatele să nu fie deloc bune:

”Suntem schiopi. Este o situaţie îngrijorătoare. Am jucători care nu înţeleg că a început campionatul. Am foarte mulţi care, în ultima perioadă, joacă destul de slab. Să se mai trezească şi ei singuri că m-am plictisit să tot apelez la metode. A fost şi înainte.E greu să spun cum a fost. Nu ştiu de unde să încep. Am arătat ca o echipă timorată. Ne apărăm. Stăm bine defensiv, dar ave probleme mari la construcţie. Suferim enorm. Asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic.

Am dat unele declaraţii care am crezut că pot ajuta echipa. Dacă jucăm aşa ne va domina şi Chindia. Nu sunt resemnat, sunt dezamăgit. Nu reuşim să ţine mingea, nu reuşim să construim, singurul lucru bun este că ne apărăm cât de cât bine. Ce să facă fanii? Să-i bag în teren.

Problema e la noi, staff, jucătorii, ei ne ajută financiar. O să căutăm între fani să-i bag în teren, glumesc. Jucătorii nu se ridică la nivelul aşteptat. Eu nu mă gândesc să renunţ, doar dacă conducerea doreşte. Dar eu nu mă gândesc. Jocul nu ne oferă linişte. Suferim enorm în campionat. Nu am început să am coşmaruri, dar am foarte multe probleme în cap”, a declarat tehnicianul dinamovist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele