Ultima oră
Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali Florin Tănase pleacă de la FCSB doar pentru 4.5 milioane de euro! Anunţul lui Becali
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi LIVE BLOG EURO 2020, ziua 13 | Grupa F: Germania - Ungaria şi Portugalia - Franţa, de la 22:00. Aflăm cine vine pe Arena Naţională în optimi
VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă" VIDEO | Daniel Opriţa a anunţat programul Stelei pentru perioada următoare şi planul privind transferurile. "Acolo ducem lipsă"
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Irina Bara a părăsit şi ea turneul de la Wimbledon. Doar Monica Niculescu a acces în turul al doilea al calificărilor
Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo Brazilianul Raul Nantes Campos revine la Dinamo
FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop FC Voluntari l-a transferat pe Lorand Fulop

VIDEO | Mii de fani ai echipelor Chelsea şi Manchester City s-au strâns în centrul oraşului Porto, înaintea finalei Ligii Campionilor. Localnicii sunt nemulţumiţi

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224087/1/fani-porto.jpg

Mii de fani ai echipelor Chelsea Londra şi Manchester City s-au strâns astăzi în centrul oraşului Porto, înaintea finalei Ligii Campionilor, transmisă în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Peste 40 de avioane au sosit sâmbătă din Anglia, iar oraşul portughez din nordul ţării a fost acaparat de suporteri. În stilul caracteristic, fanii au luat cu asalt terasele şi barurile şi au băut bere.

A fost o zi însorită la Porto (21 de grade Celsius), iar suporterii s-au simţit bine, dar unii dintre ei au uitat de regulile de distanţare, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Mai multe zone speciale pentru fani au fost amenajate în Porto, iar fiecare suporter a primit câte o brăţară galbenă care atestă faptul că a fost testat negativ la COVID-19.

Doar 16.500 de suporteri vor putea asista la meci, pe arena Dragao. Mii de fani englezi vor urmări meciul din zonele special amenajate în Porto, pe ecrane imense.

Potrivit Reuters, localnicii din Porto sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile portugheze au relaxat măsurile de protecţie anti COVID-19 doar pentru suporteri. Sute de fani au fost filmaţi fără mască pe faţă şi înghesuiţi în baruri.

Portughezii se tem că, după finala Ligii Campionilor, va exploda numărul de cazuri de coronavirus în Porto, având în vedere că noua tulpină a virusului s-a răspândit în Anglia.

“Dacă au deschis stadioanele şi barurile pentru englezi, ar trebui să le deschidă pentru toată lumea. Este o ruşine, mai ales că noi am respectat regulile sanitare impuse şi am trecut prin lockdown”, a spus Alexandre Magalhaes, rezident în Porto, citat de Reuters.

Manchester City şi Chelsea Londra se înfruntă în finala Ligii Campionilor, la Porto, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri