Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO | Mii de fani ai echipelor Chelsea şi Manchester City s-au strâns în centrul oraşului Porto, înaintea finalei Ligii Campionilor. Localnicii sunt nemulţumiţi

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224087/1/fani-porto.jpg

Mii de fani ai echipelor Chelsea Londra şi Manchester City s-au strâns astăzi în centrul oraşului Porto, înaintea finalei Ligii Campionilor, transmisă în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Peste 40 de avioane au sosit sâmbătă din Anglia, iar oraşul portughez din nordul ţării a fost acaparat de suporteri. În stilul caracteristic, fanii au luat cu asalt terasele şi barurile şi au băut bere.

A fost o zi însorită la Porto (21 de grade Celsius), iar suporterii s-au simţit bine, dar unii dintre ei au uitat de regulile de distanţare, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Mai multe zone speciale pentru fani au fost amenajate în Porto, iar fiecare suporter a primit câte o brăţară galbenă care atestă faptul că a fost testat negativ la COVID-19.

Doar 16.500 de suporteri vor putea asista la meci, pe arena Dragao. Mii de fani englezi vor urmări meciul din zonele special amenajate în Porto, pe ecrane imense.

Potrivit Reuters, localnicii din Porto sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile portugheze au relaxat măsurile de protecţie anti COVID-19 doar pentru suporteri. Sute de fani au fost filmaţi fără mască pe faţă şi înghesuiţi în baruri.

Portughezii se tem că, după finala Ligii Campionilor, va exploda numărul de cazuri de coronavirus în Porto, având în vedere că noua tulpină a virusului s-a răspândit în Anglia.

“Dacă au deschis stadioanele şi barurile pentru englezi, ar trebui să le deschidă pentru toată lumea. Este o ruşine, mai ales că noi am respectat regulile sanitare impuse şi am trecut prin lockdown”, a spus Alexandre Magalhaes, rezident în Porto, citat de Reuters.

Manchester City şi Chelsea Londra se înfruntă în finala Ligii Campionilor, la Porto, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri