VIDEO | MILAN IA 3 PUNCTE LA BOLOGNA ȘI URCĂ PE LOCUL 10 ÎN SERIE A - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Serie A Video

VIDEO | MILAN IA 3 PUNCTE LA BOLOGNA ȘI URCĂ PE LOCUL 10 ÎN SERIE A

După un început de sezon catastrofal, Milan pare să dea semne de reviriment în Serie A, reușind două victorii și o remiză în ultimele trei partide. Unul dintre cele două succese a fost înregistrat azi, în deplasare, cu Bologna, 3-2, într-un meci transmis în direct de Look Sport.

Polonezul Piatek a marcat primul, în minutul 15, iar Hernandez a majorat diferența pentru milanezi, în minutul 32. Același Hernandez i-a readus însă în joc pe cei de la Bologna, 8 minute mai târziu, când a trimis în propria poartă, presat de atacanții gazdelor.

Milan a început în stil de mare echipă repriza secundă, iar Bonaventura a marcat la un minut de la reluare. La adăpostul celor două goluri, oaspeții au încercat să liniștească jocul și să-și țină adversarii cât mai departe de poarta lui Donnarumma și au și reușit într-o mare măsură. Totuși, Bologna a pus presiune în final și a reușit să marcheze prin Sansone, care a transformat un penalty în minutul 84. Golul lui Sansone a fost și ultimul, astfel că Milan a plecat victorioasă de la Bologna, iar după acest succes a făcut 20 de puncte și a urcat pe locul 10. În schimb, Bologna se află două poziții mai jos în clasament cu 18 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine