Ultima oră
Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic” Englezii l-au distrus pe Haaland după eliminarea din sferturi: „A căzut îngrozitor! Nu a arătat nimic”
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
Fraţii Maior, la start în a doua etapă din Campionatul Mondial de Raliuri
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj 1-1, în direct la Prima Sport 1! Nistor egalează din penalty în prelungirile primei reprize
CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii CFR Cluj are de dat bani către un fost jucător. Acesta a avut câştig de cauză la comisii
Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari Lovitură de proporţii în Formula 1! Carlos Sainz, dorit de rivala celor de la Ferrari
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen. A trecut de o jucătoare mult mai bine clasată în ierarhia WTA

VIDEO | Milan - Juventus 1-3. "Dubla" lui Chiesa şi golul lui McKennie o readuc pe Juve în lupta pentru Scudetto

Serie A Publicat pe 6 ian 2021
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19853054/9/arg.jpg


Plecată de la un minus de zece puncte (27, faţă de 37), Juventus a ştiut că e echipa care trebuie să atace, iar startul jocului a confirmat această ipoteza. Chiesa (15) a lovit bara, pentru ca Dybala să producă un moment superb, să paseze cu călcâiul şi fiul lui Enrico Chiesa să deschidă scorul în minutul 19. În clasicul stil italian, Milan a dat replica prin Leao (27), cu şut respins greu de Szczesny, iar Calabria (41) a restabilit ordinea cu o execuţie superbă, în vinclu, din pasa aceluiaşi Leao. 1-1 la pauză, rezultat bun pentru Diavol.
 
Repusă în situaţia de a ieşi la atac, Juve a acceptat din nou provocarea şi, după o ocazie ratată de Dalot în minutul 47, Chiesa, fostul coleg al lui Ianis Hagi la Fiorentina, a ieşit din nou la rampă. În minutul 62, a aşezat mingea la colţul lung, cu interiorul piciorului stâng, iar Donnarumma nu a putut respinge. 3-1 s-a făcut în minutul 76, pe ruta Kulusevski - McKennie, suficient pentru ca Bătrâna Doamnă să redevină una dintre favoritele la titlu.
 
După 3-1 în casa rivalei, Juve ajunge la 30 de puncte din 15 meciuri, şapte sub liderul milanez, dar cu un meci mai puţin. Între ele se află Inter (36 de puncte) şi AS Roma (33 de puncte). Etapa viitoare, AC Milan dă peste Torino, iar Pirlo şi Ronaldo joacă împotriva lui Sassuolo şi Chiricheş, aflaţi pe locul cinci, cu 29 de puncte.
 

AC Milan - Juventus 1-3 (Calabria 41 / Chiesa 19, 62, McKennie 76), live pe Look Sport+

  • AC Milan: Donnarumma - Dalot, Kjaer, Romagnoli, Hernandez - Calabria, Kessie - Castillejo, Calhanoglu, Hauge - Leao
  • Juventus: Szczesny - Danilo, Bonucci, De Ligt, Frabotta - Chiesa, Bentancur, Rabiot, Ramsey - Dybala, Ronaldo
Minutul 76: GOL JUVE! Kulusevski şi McKennie, introduşi de Pirlo pe parcursul reprizei a doua, combină pentru 3-1.



Minutul 62: GOL JUVENTUS! Chiesa face dubla, cu o execuţie elegantă, cu latul piciorului stâng la colţul lung.



Minutul 41: GOL AC MILAN! Calabria prinde un şut superb şi restabileşte egalitatea.


Minutul 27: Ocazie a Milanului. O greşeală în defensiva oaspeţilor îi permite lui Leao să tragă din poziţie bună, însă Szczesny respinge.



Minutul 19: GOL JUVENTUS! Dybala produce un moment de magie, iar Chiesa deschide scorul.



Minutul 15: BARĂ JUVE! Chiesa are şansa deschiderii scorului, însă şutul său loveşte bara.


Dacă Milan are un start de sezon care le aminteşte fanilor săi de vremurile bune, Juventus este, cel puţin până în clipa de faţă, o deziluzie. „Bătrâna Doamnă” e abia a cincea în clasament şi pare să nu se regăsească. E adevărat, campionii au pierdut un singur meci din 14, în Serie A, însă au pierdut numeroase puncte în cele 6 remize.

 
Milan - Juventus este meciul care îi poate îndepărta şi mai mult pe campioni de lider, dar şi jocul care i-ar putea readuce în cărţi. Cu o victorie pe „San Siro”, oaspeţii are reduce diferenţa la 7 puncte. În plus, Juventus are un meci mai puţin jucat, care - dacă ar fi câştigat - ar micşora şi mai mult ecartul.
 
Milan - Juventus se joacă miercuri, de la ora 21.45, şi se vede în direct pe Look Sport+. De altfel, posturile Look Sport vor transmite 10 meciuri din Serie A, toate miercuri, după următorul program:
  • 13:30 - Cagliari - Benevento - Look Sport+
  • 16:00 - Lazio - Fiorentina - Look Sport
  • 16:00 - Sampdoria - Inter Milano - Look Sport+
  • 16:00 - Sassuolo - Genoa - looksport.ro/PPV1
  • 16:00 - Atalanta - Parma - Look Sport2
  • 16:00 - Crotone - Roma - Look Sport3
  • 16:00 - Bologna - Udinese - looksport.ro/PPV2
  • 16:00 - Torino - Verona - looksport.ro/PPV3
  • 19:00 - Napoli - Spezia - Look Sport+
  • 21:45 -AC Milan - Juventus - Look Sport+
mail-share icon Email
viewscnt

Serie A

Ultimele articole Toate articolele