Ultima oră
Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO Martin Tudor, unul din oamenii cheie ai Stelei la titlul câştigat în 2001! Cel mai bun sezon al carierei | VIDEO
Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline Belarus şi Nicaragua, singurele tărâmuri active ale fotbalului. Se mai joacă câte puţin şi din alte discipline
VIDEO | Clipul care l-a făcut pe Jurgen Klopp să plângă! Cel mai emoţionant You'll Never Walk Alone VIDEO | Clipul care l-a făcut pe Jurgen Klopp să plângă! Cel mai emoţionant You'll Never Walk Alone
S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo! S-a stabilit data la care se vor desfăşura Jocurile Olimpice de la Tokyo!
Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...” Nicolae Dică, despre personalitatea lui Martin Tudor. Descrierea făcută portarului care a decedat la 43 de ani: ”Când venea în vestiar după victorie...”
Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine” Conflict la vârf în Italia. Oficialii se atacă, deşi COVID-19 continuă să facă victime: ”Numerele vorbesc de la sine”

VIDEO | MILAN SE CHINUIE CU TORINO, DAR ÎŞI ATINGE SCOPUL. REBIC MARCHEAZĂ UN GOL DE 3 PUNCTE, IAR „ROSSONERII” URCĂ 3 LOCURI ÎN CLASAMENT

Video Publicat pe 18 feb 2020
mail-share icon Email

AC Milan s-a impus în această seară, pe teren propriu, 1-0 cu Torino, într-un meci din etapa a 24-a din Serie A. În direct pe Look Plus, croatul Ante Rebic a fost decisiv şi a marcat unicul gol al partidei, în minutul 25.

După acest succes, „rossonerii” urcă pe poziţia a opta şi acumulează 35 de puncte. Milan se află acum la egalitate de puncte cu Verona, ocupanta locului 6 care duce în Europa League. Totodată, Milan vine la doar 4 puncte de Roma, care se află pe locul 5, ultimul care asigură prezenţa în UEFA Champions League.

Exact la polul opus se află Torino, echipă care nu se regăseşte în ultimul timp. Piemontezii au pierdut ultimele 6 partide consecutive în campionat şi în Cupa Italiei şi au coborât pe locul 14, având 27 de puncte. Asta după ce mult timp Torino a cochetat cu locurile superioare care asigură prezenţa din sezonul următor într-o cupă europeană.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele