Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

VIDEO ǀ Ministrul demis al Sportului, apel la vaccinare. El spune că a fost aproape să-şi piardă tatăl din cauza Covid-19

Special Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20436535/1/s3.jpg

Eduard Novak, ministrul demis al Sportului, a făcut un apel la vaccinare într-un mesaj pe Facebook. Aflat în Ungaria, el spune că a fost aproape să-şi piardă tatăl din cauza Covid-19.

"Sunt în Ungaria de câteva zile, aici oamenii trăiesc liber, fără măşti. Sunt îngrozit de cazurile din România, ce multe sunt, câţi oameni mor. Nu înţeleg care este problema acasă. Încă văd în social media atâta promovare la nevaccinare, ar trebui să se gândească puţin câtă daună fac..Sincer şi părinţii mei au fost contra vaccin, bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă, şi mama mea a trecut prin boală puţin mai uşor. Ce e la noi este foarte grav. De ce nu am putea trăi liniştiţi şi fără măşti? De ce trebuie să credem că ne pun vreun cip în noi? 

E dureros să vezi ştirile, e dezastru. Iar suntem pe ultmul loc cu Bulgaria. Aici, în Ungaria, la 60 la sută nu poartă nimeni mască. De ce trebuie să trăim cu frică, în loc să ne vaccinăm şi să ajungem să murim? Cât mai trebuie să aşteptăm? Credeţi că domnul Arafat poate vaccina pe toată lumea din ţară? Puţină responsabilitate. Vă rog, nu ştiu dacă acest mesaj ajunge la cinci oameni, care nu o să moară, atunci e bine. Vorbiţi cu prietenii, cu familiile, să se vaccineze. Îmi pare rău. Sper să fie mai bine", se arată în mesajul lui Novak de pe Facebook.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele