VIDEO | MINUNEA DE PE ANFIELD. LIVERPOOL-BARCELONA 4-0 - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | MINUNEA DE PE ANFIELD. LIVERPOOL-BARCELONA 4-0

A fost sărbătoare la Liverpool, după calificarea dramatică în finala UEFA Champions League. Minunea s-a produs la 14 ani distanţă de la celebrul meci cu Milan, în care au revenit de la 0-3. Englezii au făcut acum o altă victimă mare. Au eliminat-o pe Barcelona, când puţini mai credeau. Origi a dat startul revenirii cu golul din minutul 7.

Catalanii au ratat patru ocazii imense de a obţine calificarea. Alisson a scos şutul lui Messi, iar Jordi Alba a preferat o pasă deşi era singur cu portarul lui Liverpool. Coutinho nu l-a putut nici el să-l învingă pe Alisson, iar pe finalul primei reprize Jordi Alba a mai ratat o şansă mare.

Repriza a doua a început cu două ocazii mari, câte una de fiecare parte. Van Dijk şi Suarez nu au marcat însă, iar în 2 minute Barcelona era la pământ. Rezerva Wijnaldum a marcat de două ori, prima dată cu un şut pe sub Ter Stegen, iar a doua oară cu o lovitură de cap. Anesteziată, Barcelona nu a mai reacţionat până la final decât la ocazia lui Mess. Liverpool a dat lovitura cu golul patru, după o fază care va rămâne în istorie. „Cormoranii” vor juca a doua finală consecutivă de Ligă, iar Barcelona e eliminată din nou după un avantaj de 3 goluri luat în prima manşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine