Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Minusul lui PSG, expus de Radu Banciu: "Messi şi Neymar sunt ca peştii în acvariu, nu interacţionează cu nimeni". Cât crede că s-ar termina Bayern - PSG :)

Champions League Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email


Unul dintre contestatarii publici ai lui PSG, Radu Banciu consideră că echipa din capitala Franţei are şanse mici să treacă de faza optimilor de finală, acolo unde va întâlni o câştigătoare de grupă. În direct la Fotbal All Inclusive, realizatorul Look Sport a explicat care e marele minus al echipei lui Mauricio Pochettino.
Dacă pe fază ofensivă dă un randament decent, PSG are probleme în apărare, iar dificultăţile sunt puse pe seama faptului că Mbappe, Neymar şi Messi sunt mai mult decât deficitari la capitolul defensiv:
 
"Manchester City şi PSG calificate din prima grupă, PSG termină pe locul al doilea şi se gândeşte deja care-i va fi adversarul din optimile de finală între Liverpool, Ajax, Bayern Munchen, Real Madrid, Chelsea/Juventus. Ideea e dacă vreuna dintre echipe e sub PSG. Răspunsul pare să fie nu! O prestaţie jalnică a oamenilor lui Pochettino, care dă apă la moară discursului că Pochettino va pleca de la PSG cât de curând. S-ar putea în această iarnă. Dacă-şi face bagajele între Crăciun şi Revelion s-ar putea să plece. A fost pentru câteva ore liber postul de la Sheffield United, dar ăia au numit pe cineva. 
 
City a câştigat doar pentru că atunci când aveau mingea PSG se apăra doar în şapte. Cele trei vedete (n. red - Mbappe, Neymar şi Mbappe) mergeau pe teren. Putem să-l adăugăm şi pe Di Maria. Asta înseamnă patru mâini moarte. Di Maria şi Mbappe mai mişcă puţin, dar Messi şi Neymar sunt ca doi peşti de acvariu care stau în colţul lor şi nu interacţionează cu nimeni. În aceste condiţii nu există performanţă. PSG era o echipă interesantă în anii 1980, atunci marcai când aveai mingea. Azi, degeaba. Dacă adversarul te atacă în zece şi tu te aperi în şapte nu ai cum să-i rezişti. Bayern, în zi mare, îi bate pe PSG cu 7-2! Mbappe le dă două, hai trei, dar ceilalţi nu fac nimic!", a explicat Radu Banciu, în ediţia de joi a emisiunii Fotbal All Inclusive, de pe Look Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri