Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie

VIDEO | „MIRACOLUL” NU S-A REPETAT LA GLASGOW. CELTIC ŞI-A LUAT REVANŞA ÎN FAŢA CFR-ULUI

Video Publicat pe 3 oct 2019
mail-share icon Email

Celtic a reuşit să-şi ia revanşa, în faţa CFR-ului, în Europa League, scor 2-0. În direct pe LOOK PLUS, gazdele au început mai bine şi au deschis scorul în minutul 20 prin Edouard, care a reluat cu capul o centrare de la Boli Bolingoli-Mbombo şi l-a învins pe Arlauskis. Campionii României au trimis mingea în plasă în minutul 26, dar arbitrul a anulat reuşita pe motiv de ofsaid. Asta după ce Deac a executat o lovitură liberă, iar Rondon, aflat afară din joc, i-a pasat lui Boli care a trimis în poartă. Până la pauză, CFR nu a mai reuşit să pună pericol pe poarta gazdelor, iar scoţienii au intrat la cabine în avantaj, 1-0.

Jocul nu s-a schimbat prea mult nici în repriza secundă. Scoţienii au continuat să împingă jocul, iar golul a căzut în minutul 60. Cu noroc, pentru că şutul lui Elyounoussi l-a lovit pe Burcă şi l-a păcălit pe Arlauskism ducând scorul la 2-0.

CFR a încercat să răspundă şi a făcut-o foarte bine prin Deac, însă şutul internaţionalului român a fost respins de portarul Forster (minutul 63). A fost ultima ocazie importantă a meciului, chiar dacă ambele echipe au mai încercat să marcheze. La final, Celtic se impune cu 2-0, absolut meritat, şi îşi ia revanşa după ce a fost eliminată de CFR Cluj în turul 3 preliminar de UEFA Champions League. În plus, scoţienii îi detronează pe clujeni în clasamentul grupei E. Cu 4 puncte, Celtic e lider, în timp ce CFR Cluj şi Lazio sunt pe locurile 2-3, cu câte 3 puncte, iar Rennes e ultima, cu un singur punct. Asta după ce Lazio a învins-o, în celălalt meci al grupei, pe Rennes, cu 2-1. Etapa viitoare, CFR Cluj se va deplasa în Franţa, la Rennes, pe 24 octombrie, iar scoţienii o aşteaptă pe Lazio la Glasgow.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele