Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Mircea Lucescu, prezentat oficial la Dinamo Kiev, prin Zoom. Ce îl deranjează pe Il Luce şi ce i-a transmis Ahmetov: "Am avut această surpriză neplăcută!"

Stranieri Publicat pe 30 iul 2020
mail-share icon Email

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial drept noul antrenor al lui Dinamo Kiev, în cadrul unei conferinţe de presă ţinută online, la care jurnaliştii din Ucraina au avut acces prin intermediul aplicaţiei Zoom.

Ucrainenii au decis ca prezentarea să fie făcută în acest mod, după ce un angajat al televiziunii clubului Dinamo Kiev a fost depistat cu COVID-19.

Lucescu s-a arătat deranjat de discuţiile făcute în jurul protestelor fanilor, precizând că vrea să se concentreze pe situaţia de la echipă.

Tehnicianul de 75 de ani s-a declarat nemulţumit că nu va avea sub comandă tot lotul de la început, în condiţiile în care mai mulţi jucători sunt accidentaţi.

"Am urmărit cu atenţia conferinţa preşedintelui Surkis şi m-a surprins faptul că s-a vorbit mult de raportul cu suporterii şi mai puţin despre ceea ce trebuie să facem noi.

Sper ca împreună să putem face ceva pentru fotbalul ucrainean, să trecem peste acest moment dificil.

Nicăieri pe unde am fost nu am schimbat totul radical din primul moment. Dau încredere celor care sunt aici, până la proba contrarie.

Am o săptămână la dispoziţie să-i pot cunoaşte pe jucători. N-am putut urmări campionatul din România, dar mi-am făcut o idee despre valoarea jucătorilor. Voi avea discuţii individuale cu absolut toţi jucătorii, pentru a cunoaşte starea lor de spirit.

Dinamo Kiev are acum o echipă cu jucători talentaţi şi ei au nevoie de o schimbare în modul de a gândi fotbalul şi de a pregăti jocul de fotbal.


Timpul este foarte scurt. Mai am si surpriza neplăcută să văd că 6 dintre jucătorii importanţi ai echipei nu vor lua parte la prima parte a pregătirii noastre.

Mă refer la Burda, la Popov, la Sydorchuk, Andriyevsky... sunt foarte mulţi jucători. Ar trebui să am 23-24 de jucători la pregătire, dar mă găsesc doar cu 17 jucători. E greu să impui o organizare în aceste condiţii. Am nevoie de toţi jucătorii la antrenament!
", a spus Lucescu la prezentarea oficială.

Il Luce a explicat şi că nu a avut discuţii cu patronul lui Şahtior Doneţk, Rinat Ahmetov, înainte de a semna cu Dinamo Kiev, dar că a discutat cu acesta după ce a bătut palma cu marea rivală a lui Şahtior.

"Nu am vorbit înainte de a semna cu preşedintele lui Şahtior (Rinat Ahmetov). Am vorbit apoi şi mi-a urat succes. I-am explicat de ce am făcut această alegere, pentru că voiam să mă întorc în fotbal. Voiam să intru într-un campionat care e în transformare. Un campionat care începe să crească", a mai declarat Mircea Lucescu.


mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele