Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

VIDEO | Mircea Rednic a anunţat că în iarnă Dinamo ar putea împrumuta jucători de la Dinamo Kiev. UPDATE: Reacţia lui Iuliu Mureşan

Dinamo Publicat pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

Antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că gruparea bucureşteană ar putea împrumuta, în această iarnă, jucători de la formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.

UPDATE: Iuliu Mureşan confirmă şi el cele spuse de Rednic, venirile, dar şi plecările anumitor fotbalişti. Debarcările sunt în jur de cinci.

Ştim nişte jucători care vor pleca, acum avem prea mulţi jucători, am depăşit puţin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alţii. Probabil renunţăm la 4-5 jucători, printre ei şi jucători aduşi recent. Se va face o analiză pe fiecare post şi în funcţie de ce rezultă, renunţăm la unii şi aducem alţii mai buni”, a spus Mureşan pentru GSP.


Astăzi, îmi cer scuze, stau cu masca. Că a venit noul virus... În primul rând mă protejez pe mine, pe voi şi echipa. Nu avem voie să riscăm, mai avem două săptămâni şi nu ştim nimic de virusul ăsta, de unde vine, de unde ne loveşte, cine ni-l aduce. Am avut o problemă cu un jucător, la început de săptăâmnă, cu Gabi Torje, care a fost răcit.

Dar el e vaccinat, a avut boala, a făcut PCR-ul şi e negativ, dar nu s-a antrenat. Astăzi o să fie primul antrenament pe care îl face cu echipa. Nikos (n.r. - Kainourgios), la fel, nu s-a antrenat toată săptămâna, astăzi o să facă un test, dacă poate să fie măcar în lot. Revine Carp şi mai este o singură problemă medicală, Espinosa, cu care nu vrem să riscăm.

 S-ar putea de săptămâna viitoare să intre în programul normal. În rest, toată lumea este pregătită, astăzi intrăm în cantonament, mâine plecăm spre Giurgiu şi mergem să câştigăm, pentru că altă alternativă nu avem. Legat de adversar, eu văd jocurile lor ca antrenor şi se văd lucruri bune de când a venit Ionuţ. E o echipă care joacă, care are curaj, care porneşte cu construcţia de la portar.

Au avut momente bune în joc, dar rezultatele nu au fost pe măsură. Trebuie să fim concentraţi, să ne respectăm adversarul. Dacă îi respectăm, şi rezultatul va aveni. Nu pot să-mi permit, ca Dan Petrescu, să spun că, Doamne, ce mare echipă e! Una e să fii pe primul loc şi să joci cu ultima clasată şi alta e să fii aproape de cei cu care joci. Avem nevoie ca de aer de puncte.

Mi-aş dori vreo 2-3 jucători de la ei. Cu unul dintre ei am lucrat, e un jucător care poate să facă diferenţa, e vorba de Omoh. Luana l-a dus acolo. Şi mi-aş dori să am un jucător gen Omoh care în momente dificile poate să aducă un plus, poate să câştige un meci. E clar că atunci când apare un antrenor nou există o reacţie, acum poate să fie pozitivă sau negativă. Şi eu, la primul meci, preluase echipa cu o zi înainte, am condus cu 2-0 pe UTA, care e o echipă foarte bună în sezonul ăsta. Şi am fost egalaţi în minutul 95.

Indiferent că e Ionuţ sau alt antrenor, e clar că şi ei au nevoie de puncte şi o să fie un meci greu. (n.r. - despre faptul că oficialii Academicii nu vor să permită accesul suporterilor dinamovişti) Când s-a dat drumul la suporteri pe stadion se trezesc unii să închidă... Şi pentru ei era bine, că puteau să mai facă nişte bani. E decizia lor şi nu o comentez şi îmi pare rău că suporterii nu pot să vină la meci, pentru că e un plus pentru echipă.

(n.r. - despre o colaboare cu Dinamo Kiev) S-a discutat cu Mircea Lucescu despre o colaborare din iarnă. El e dispus să ajute şi a spus că are un lot foarte mare şi i-ar conveni să împrumute unul sau doi jucători ca să joace. Eu aşa văd colaborarea cu nea Mircea, nu cred că vrea să se implice în momentul de faţă la Dinamo sau la echipa naţională.

Eu nu îl văd în momentul de faţă la echipa naţională. Îi place să fie zi de zi la stadion, nu să stea în birouri",  spus Rednic.

Meciul Academica Clinceni - Dinamo, primul din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, va avea loc, vineri, de la ora 21.00, la Giurgiu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele