Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

VIDEO | Mircea Rednic, atac frontal la arbitraj, după eşecul cu Hermannstadt. ”Poate că i-am deranjat pe mulţi, dar nu merităm aşa ceva”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe marți, 22:35
mail-share icon Email

Hermannstadt a reuşit în această seară să se impună în deplasare,  3-2 cu Poli Iaşi. Partida a contat pentru etapa a 7-a din cadrul play-out-ului Casa Liga 1.

La final, Mircea Rednic a lansat un atac la adresa arbitrajului, acuzând că centralul Radu Petrescu nu a acordat două penalty-uri pentru cei de la Iaşi.

E greu să joci aşa, am avut şi la Voluntari, ce penalty le-a dat lor acolo... Dă-ne, mă, şi nouă! Chiar nu-l recunosc pe băiatul ăsta.. Şi programarea a fost aşa cum a fost, Hermannstadt a avut o zi în plus, acum duminică jucăm de la ora 13:00.

Poate că i-am deranjat pe mulţi, dar nu merităm aşa ceva, arbitrii sunt puşi acolo să-şi facă meseria, nu să influenţeze jocul. Când sunt situaţii clare de penalty şi arbitrul nu-l dă, este greu, e mare presiune pe jucători, dar nu avem ce facem, trebuie să recuperăm aceste puncte pierdute”, a declarat Mircea Rednic, după meciul contra sibienilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele