Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

VIDEO | Mirel Rădoi e fanul lui Andrei Vlad, criticat dur de către patronul FCSB. "Este în vederile noastre pentru echipa mare"

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 12 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20180934/1/vlad.jpg

Portarul Andrei Vlad (22 de ani) a intrat în dizgraţia finanţatorului FCSB, Gigi Becali, după evoluţiile din play-off-ul Ligii 1. Becali a spus că Vlad nu are experienţa necesară pentru a fi titular la FCSB. Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că portarul ‘roş-albaştrilor’ este o variantă pentru echipa naţională de seniori, la care n-a debutat deocamdată.

În acest sezon, Andrei Vlad a primit 26 de goluri în 37 de meciuri pentru FCSB, în toate competiţiile. A bifat 19 partide fără gol primit.

Cătălin Straton (31 de ani) este cealaltă variantă pentru postul de portar la FCSB, iar Gigi Becali vrea să-i dea o şansă.

Andrei Vlad a fost titular la echipa naţională de tineret şi are şanse mari să fie portarul ‘tricolorilor’ la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Sunt într-o poziţie dificilă. Nu ar fi frumos să comentez ceea ce se întâmplă la echipele de club. Dar este un jucător interesant. Nu ştiu ce se va întâmpla cu el, pentru că a fost schimbat în ultima partidă. Nu ştiu dacă va mai apăra în partidele rămase, medicul echipei naţionale ţine legătura cu cel de la FCSB.

Este un jucător interesant, are un joc de picior foarte bun. Probabil anumite greşeli apar şi din cauza vârstei, dar este în vederile noastre pentru echipa mare. Vom vedea dacă va avea continuitate. E clar că va fi la unul dintre loturi, ori preolimpic ori la echipa mare, rămâne de văzut cât de des va apărea în echipă", a spus Mirel Rădoi, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele