Ultima oră
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”

VIDEO | Misiune complicată pentru noul director sportiv al 'câinilor roşii'! "Vrem să aducem jucători, dar nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19897636/2/marius-nicolae.jpg

Noul manager sportiv de la Dinamo, Marius Adrian Nicolae, a dezvăluit că încearcă să aducă jucători la echipa din Ştefan cel Mare, dar a primit multe refuzuri. Situaţia financiară precară a ‘roş-albilor’, precum şi materialele apărute în presa din străinătate, sunt impedimente majore.

Susţinător al echipei şi membru DDB, Marius Adrian Nicolae (35 de ani) a fost manager sportiv la Universitatea Cluj şi la Petrolul Ploieşti, iar în străinătate a activat la clubul chinez Guangzhou R&F (ca director tehnic, în 2015).

În ultima perioadă, Dinamo a pierdut 8 jucători străini, aduşi în toamna anului trecut: Borja Valle, Alexander Gonzalez, Isma Lopez, Abdoulaye Ba, Rene Hinojo, Aleix Garcia, Juan Camara şi Tomas Mejias.

Antrenorul Ionel Gane a anunţat că are nevoie de 2-3 jucători pentru a completa lotul.

"Mă bucur foarte mult că am semnat cu Dinamo. În primul rând, vorbim despre cel mai mare club din România. Nu ai cum să nu dai o mână de ajutor. O să încerc prin experienţa mea să ajut la redresarea situaţiei, cred că încă se mai poate. Era o discuţie mai veche să vin la Dinamo.

E clar că la nivel mental nu e o situaţie prea bună. Dar băieţii îşi doresc să rămână la Dinamo, chiar dacă negativismul este întotdeauna promovat. Nu e chiar aşa! Băieţii puteau să plece de mult timp! Pe zi de ce trece, echipa DDB lucrează pentru a rezolva problemele.

Ce conducere să existe? Managementul spaniol a eşuat de când a venit aici! Oamenii aceia ne-au subestimat foarte mult ca naţie. Nu poţi să minţi la nesfârşit nişte jucători. Am înţeles că veneau săptămânal la echipă şi minţeau în privinţa banilor.

Avem discuţii cu jucătorii care vor să rămână, împreună cu suporterii. Vrem să se plătească banii la zi, de acum înainte. Clar o să aducem jucători. Sunt posturi deficitare în momentul de faţă, încercăm să ne mişcăm foarte repede. Urmărim deja jucători. Dar ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu mai vrea să vină la Dinamo, pentru că a ajuns în AS şi în Marca faptul că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar sunt sigur că putem să mergem înainte", a spus Marius Adrian Nicolae înaintea meciului Dinamo - Chindia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele