Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

VIDEO | Moment amuzant în timpul Marelui Premiu de F1 al Austriei. Timo Werner a fost prezentat drept "portarul lui Chelsea şi al Germaniei"

Formula 1 Publicat de Andrei Ionascu pe 4 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20275934/2/werner-f1.jpg

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei, în direct pe Look Sport+, după ce a plecat din pole position şi a condus toată cursa. Un moment amuzant s-a petrecut în zona boxelor, unde atacantul german Timo Werner a fost intervievat de Sky Sports.

Werner a fost prezentat drept "portarul lui Chelsea şi al Germaniei", iar fanii se întrec în glume pe reţelele de socializare.

Atacantul german n-a reacţionat şi nu a corectat reporterul, iar interviul a continuat.

Timo Werner (25 de ani) are 42 de selecţii şi 16 meciuri pentru naţionala Germaniei. Atacantul de la Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor, nu s-a remarcat la EURO 2020 şi a jucat doar 109 minute, în trei meciuri. Germania s-a oprit în optimile de finală, fiind eliminată de Anglia, scor 2-0.

În acest interviu pentru Sky Sports, Timo Werner a declarat că Anglia este favorită să câştige EURO 2020.

“Au jucat excelent împotriva Ucrainei şi au fost echipa mai bună împotriva Germaniei... au tot ce este necesar pentru a câştiga EURO şi le urez succes”, a spus Werner.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20275934/3/werner.jpg

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei. După a cincea victorie din sezonul 2021, Verstappen (23 de ani) s-a distanţat de campionul mondial en titre, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), în clasamentul general.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele