Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

VIDEO | Momentul în care Dan Alexa e atacat de ultraşii UTA-ei! Cum reacţionează "Chirurgul" când e încolţit

Liga II Publicat pe 27 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19433405/1/dan-alexa-1.jpg

Partida UTA - Rapid, scor 1-2, a fost urmată de evenimente reprobabile, cu tehnicianul oaspeţilor, Dan Alexa, implicat într-o altercaţie în parcarea stadionului.

Tehnicianul a fost atacat de mai mulţi fani arădeni, sub privirile forţelor de ordine. Aflat în apropierea autocarului Rapidului, Alexa a fost înconjurat de mai mulţi ultraşi agresivi, care s-au îndreptat ameninţător spre acesta. "Chirurgul" a reacţionat imediat şi i-a îmbrâncit pe cei care îl înjurau simulând câ îl loveşte pe unul dintre aceştia.

Look Sport prezintă primele imagini surprinse în timpul conflictului, de un martor ocular. Pe imagini se observă că un reprezentant al poliţiei era foarte aproape de locul incidentului, însă reacţia sa a fost una târzie.



Cum a explicat Dan Alexa momentul:

"Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine. M-am apărat.

Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau”,
a spus Alexa, la Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele