Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

VIDEO | Momentul în care fiica lui Anghel Iordănescu a ajuns faţă în faţă cu Gigi Becali: "Mi-au dat lacrimile. Şi el era emoţionat" Ce promisiune i-a făcut "Tata Puiu"

Emisiuni Publicat pe 17 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/19394145/1/ma.jpg

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, a fost invitata Geaninei Iacob la Look Sport LIVE şi a vorbit şi despre experienţa ei în lumea jurnalismului, amintind despre momentul în care i-a luat un interviu lui Gigi Becali.

"Cel mai mândră sunt de interviul realizat cu Gigi Becali, pentru că a fost o ediţie specială, pentru Paşti. A fost frumos pentru că domnul Becali m-a emoţionat până la lacrimi şi l-am văzut şi pe dumnealui extrem de emoţionat.  Am văzut că s-a deschis în faţa mea.

Îl ştiu de când mergeam în Ghencea şi eram mică şi nici eu nu mă gândeam vreodată că voi ajunge să-i iau interviu. Dar chiar m-am simţit în largul meu.

M-am simţit ca într-o discuţie cu un apropiat. Ştiam că totul va decurge bine şi interviul va fi reuşit pentru că ştiam cum este dumnealui.

Am primit foarte multe mesaje, inclusiv la un an distanţă
", a povestit Maria Iordănescu la Look Sport LIVE, emisiune transmisă în direct pe Look Plus şi www.looksport.ro.

Avantajele şi dezavantajele de a fi fiica lui Anghel Iordănescu

Maria Iordănescu a vorbit şi despre relaţia cu tatăl ei, Anghel Iordănescu, care i-a promis că o va susţine în orice proiect şi nu va fi nevoită să aibă vreo grijă din punct de vedere financiar.

"(Tata) Mi-a zis că mă va ajuta şi mă va sprijini să nu duc lipsă de nimic. Şi că nu vom avea niciodată probleme cu banii

Au fost şi momente când mi-a fost greu că mă chema Iordănescu, dar când porţi un nume e ca un cuţit cu două tăişuri, poti să ai şi avantaje şi dezavantaje.

Mă lovesc de o etichetă pe care oameni o pun: este fata lui!
", ne-a declarat Maria Iordănescu.

Vezi integral ediţia Look Sport LIVE ce a avut-o invitată pe Maria Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele