Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

VIDEO | Momentul serii pe Camp Nou a venit abia la final. Mircea Lucescu a strigat la Messi; cum a reacţionat argentinianul

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Mircea Lucescu a făcut un rezultat decent cu Dinamo Kiev pe terenul Barcelonei. Chiar dacă a pierdut, echipa sa a făcut-o cu demnitate, tabela arătând la final 2-1 pentru catalani, în ciuda faptului că ucrainenii au avut mulţi indisponibili din cauza cazurilor de coronavirus.

La finalul confruntării, camerele de filmat l-au surprins pe Mircea Lucescu în timp ce îl striga pe Leo Messi.

În drum spre cabine, fotbalistul argentinian s-a felicitat cu antrenorul său, Ronald Koeman, iar Lucescu l-a sesizat. A strigat după el şi au stat câteva secunde de vorbă. Românul i-a cerut ceva, cel mai probabil tricoul de joc, iar argentianul i-a răspuns afirmativ. I-a făcut semn că se întâlnesc la vestiare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19575967/5/luce-messi-2.jpg

Barcelona şi Dinamo Kiev s-au întâlnit în etapa cu numărul trei din Grupa G din Liga Campionilor. Câştig de cauză au avut catalanii, care s-au impus cu 2-1, dar echipa lui Mircea Lucescu nu a arătat rău deloc.

Chiar dacă în majoritatea timpului a fost dominată, finalul meciului arătând o posesie de aproximatvi 60% pentru Barcelona, Dinamo Kiev a avut mult ghinion şi a venit pe Camp Nou cu o echipă improvizată, în care s-au regăsit câţiva jucători de 18 ani. ”Il Luce” a fost lovit de problema COVID-ului, dar chiar şi aşa Dinamo Kiev a făcut o figură frumoasă în Spania şi a pierdut la limită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele