Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Momentul serii pe Camp Nou a venit abia la final. Mircea Lucescu a strigat la Messi; cum a reacţionat argentinianul

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Mircea Lucescu a făcut un rezultat decent cu Dinamo Kiev pe terenul Barcelonei. Chiar dacă a pierdut, echipa sa a făcut-o cu demnitate, tabela arătând la final 2-1 pentru catalani, în ciuda faptului că ucrainenii au avut mulţi indisponibili din cauza cazurilor de coronavirus.

La finalul confruntării, camerele de filmat l-au surprins pe Mircea Lucescu în timp ce îl striga pe Leo Messi.

În drum spre cabine, fotbalistul argentinian s-a felicitat cu antrenorul său, Ronald Koeman, iar Lucescu l-a sesizat. A strigat după el şi au stat câteva secunde de vorbă. Românul i-a cerut ceva, cel mai probabil tricoul de joc, iar argentianul i-a răspuns afirmativ. I-a făcut semn că se întâlnesc la vestiare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19575967/5/luce-messi-2.jpg

Barcelona şi Dinamo Kiev s-au întâlnit în etapa cu numărul trei din Grupa G din Liga Campionilor. Câştig de cauză au avut catalanii, care s-au impus cu 2-1, dar echipa lui Mircea Lucescu nu a arătat rău deloc.

Chiar dacă în majoritatea timpului a fost dominată, finalul meciului arătând o posesie de aproximatvi 60% pentru Barcelona, Dinamo Kiev a avut mult ghinion şi a venit pe Camp Nou cu o echipă improvizată, în care s-au regăsit câţiva jucători de 18 ani. ”Il Luce” a fost lovit de problema COVID-ului, dar chiar şi aşa Dinamo Kiev a făcut o figură frumoasă în Spania şi a pierdut la limită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele