Ultima oră
Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+ Alibec, Săpunaru şi Lung Jr. sunt titulari contra lui Galatasaray, ACUM, pe Look Sport+
S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord! S-a rupt "lanţul de iubire" la Sibiu. Anamaria Prodan a ofertat alt antrenor pentru a-l înlocui pe Ruben Albes, Claudiu Rotar nu a fost de acord!
LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+ LIVE VIDEO | Chindia Târgovişte - Sepsi Sfântu Gheorghe, ACUM pe Look Sport+
Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat! Liga 2 rămâne în zodia COVID-19: Ripensia - Farul a fost amânat!
VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga VIDEO | Haaland a doborât un record care data de 57 de ani în Bundesliga
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!

VIDEO | Momentul serii pe Camp Nou a venit abia la final. Mircea Lucescu a strigat la Messi; cum a reacţionat argentinianul

Barcelona Publicat pe 5 nov 2020
mail-share icon Email

Mircea Lucescu a făcut un rezultat decent cu Dinamo Kiev pe terenul Barcelonei. Chiar dacă a pierdut, echipa sa a făcut-o cu demnitate, tabela arătând la final 2-1 pentru catalani, în ciuda faptului că ucrainenii au avut mulţi indisponibili din cauza cazurilor de coronavirus.

La finalul confruntării, camerele de filmat l-au surprins pe Mircea Lucescu în timp ce îl striga pe Leo Messi.

În drum spre cabine, fotbalistul argentinian s-a felicitat cu antrenorul său, Ronald Koeman, iar Lucescu l-a sesizat. A strigat după el şi au stat câteva secunde de vorbă. Românul i-a cerut ceva, cel mai probabil tricoul de joc, iar argentianul i-a răspuns afirmativ. I-a făcut semn că se întâlnesc la vestiare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19575967/5/luce-messi-2.jpg

Barcelona şi Dinamo Kiev s-au întâlnit în etapa cu numărul trei din Grupa G din Liga Campionilor. Câştig de cauză au avut catalanii, care s-au impus cu 2-1, dar echipa lui Mircea Lucescu nu a arătat rău deloc.

Chiar dacă în majoritatea timpului a fost dominată, finalul meciului arătând o posesie de aproximatvi 60% pentru Barcelona, Dinamo Kiev a avut mult ghinion şi a venit pe Camp Nou cu o echipă improvizată, în care s-au regăsit câţiva jucători de 18 ani. ”Il Luce” a fost lovit de problema COVID-ului, dar chiar şi aşa Dinamo Kiev a făcut o figură frumoasă în Spania şi a pierdut la limită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele