VIDEO | MONACO SE ÎMPIEDICĂ PE TEREN PROPRIU CU STRASBOURG ȘI SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE UN LOC CARE SĂ O DUCĂ ÎN EUROPA - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | MONACO SE ÎMPIEDICĂ PE TEREN PROPRIU CU STRASBOURG ȘI SE ÎNDEPĂRTEAZĂ DE UN LOC CARE SĂ O DUCĂ ÎN EUROPA

Monaco continuă să se îndepărteze de un loc care i-ar permite din sezonul viitor să evolueze în Europa League și se află mai aproape de pozițiile de retrogradare. În direct pe Look Sport 2, oaspeții au deschis scorul prin Ajorque, cu cinci minute înainte de finalul primei reprize. La un contraatac excelent, în viteză, atacantul a apărut perfect la centrarea lui Dias și a reluat în plasă din 3-4 metri.

Tot Strasbourg a marcat prima și în repriza secundă. Thomasson a majorat diferența în minutul 66, iar Mitrovic a dus scorul la 3-0 pentru echipa din Alsacia, din minutul 74. Monaco a reacționat tardiv. Jovetic a marcat golul de onoare cu patru minute înainte de final, stabilind și scorul final, 1-3.

După această victorie, Strasbourg face 30 de puncte și urcă pe locul 7. Monaco, în schimb, navighează în ape tulburi. Cu 29 de puncte, mongeascii sunt abia pe locul 12. Totuși, diferența de puncte care îi desparte de locul 6, ultimul care duce în Europa League și care este ocupat de Lille, echipă care are 31 de puncte nu ar trebui să fie irecuperabilă, însă cu o singură condiție. Pentru ca Monaco să poată emite pretenții, trebuie să evite sincope precum cea din această seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine