Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

VIDEO ǀ Motor Zaporozhye - Dinamo 28-27. ”Dulăii” pierd dramatic în Ucraina şi rămân cu o victorie în Liga Campionilor

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 21 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/20436672/1/din-han.jpg

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti a fost învinsă joi, în deplasare, de formaţia ucraineană HC Motor, scor 28-27 (13-13), în etapa a 5-a din grupa B a Ligii Campionilor. Confruntarea s-a văzut pe Look Sport şi pe Prima Play.

”Dulăii” au egalat pe final, după ce au recuperat un ecart de patru goluri, însă Alouini a ratat aruncarea care ar fi putut aduce un punct.

Principalii marcatori ai partidei au fost Puhuski 5 goluri, pentru gazde, respectiv Ghionea 7 reuşite, pentru Dinamo.

Tot în această rundă, Lomza Vive Kielce - FC Porto 39-33, Veszprem - SG Flensburg Handewitt 28-23, iar ultima partidă a zilei este între FC Barcelona - PSG.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto şi 32-36 cu FC Barcelona.

După cinci etape, Dinamo Bucureşti ocupă locul 7, cu 2 puncte.

Motor - Dinamo 28-27

Minutul 60: Motor se impune la un gol, 28-27! În inferioritate numerică, Dinamo a forţat egalarea la ultimul atac, însă Alouini a ratat aruncarea. Campioana României rămâne cu o singură victorie în grupe.

Minutul 58: Dinamo egalează, graţie unei aeriene de senzaţie. Scorul este 27-27, mai e de jucat un minut şi jumătate.

Minutul 48: Sorhaindo înscrie cel mai frumos gol al partidei, cu o aruncare din cădere, iar Dinamo reintră în joc. Din păcate Motor înscrie rapid pe atac.

Minutul 37: Ucrainienii încep mai bine repriza şi pe fondul unei eliminări la Dinamo se duc la două goluri în faţa, graţie golului marcat de extrema stângă Denisov.

Minutul 30: Ucrainienii reuşesc să egaleze, Dinamo are ultimul atac al reprizei, însă Nantes ratează. După prima parte, scorul este 13-13.

Minutul 27: Dinamo preia conducerea pentru prima oară în meci, graţie reuşitei semnate de Negru. În poartă, algerianul Ghedbane face parade.

Minutul 15: Experimentatul Ghionea se înalţă din nou de pe extremă şi marchează al treilea său gol. Dinamo reuşeşte să egaleze, 6-6.

Minutul 9: Ambele echipe dau dovada că intră mai greu în meci, dar Motor arată mai multă calitate ofensivă. Ghionea înscrie şi reduce scorul. Este 4-3 pentru campioana Ucrainei.

Minutul 3: Motor începe mai bine partide şi se duce la 2-0. DInamo marchează cu noroc primul gol, Ghionea trage în bară de pe extremă, dar Pascual este pe fază la recuperare.

Minutul 1: A început partida din Ucraina. Echipa noastră joacă în echipamentul de rezervă, complet negru. Adversarii sunt în alb şi roşu.

-------------------------

Dinamo are şansa de a obţine a doua victorie în grupele Ligii Campionilor, după victoria antologică din prima rundă cu polonezii de la Vive Kielce. Următorul adversar este campioana Ucrainei, Motor Zaporozhye. Confruntarea este joi, de la ora 19:45, în direct pe Look Sport+ şi în aplicaţia Prima Play.

Se anunţă un duel echilibrat, între două echipe apropiate valoric, ”dulăii” ocupă locul 6 în grupa, iar cei de la Motor sunt pe 7, ambele formaţii având două puncte. Ucrainienii au dat lovitura în faţa celor de la Porto, pe care i-au învins surprinzător cu 30-27.

Prestaţie solidă în templul handbalului

Dinamo a pierdut, 32-36 cu Barcelona, meciul jucat în Catalonia în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Conduşi la nouă goluri la un moment dat, elevii lui Xavi Pascual au revenit pe final şi au plecat cu renumele neatins de pe terenul uneia dintre forţele handbalului european.

În timp ce Dika Mem a făcut un meci la superlativ, marcând de 12 ori, Ghionea s-a remarcat prin sângele rece arătat de la şapte metri şi prin cele şapte goluri în total, cele mai multe din tabăra noastră.
 
A fost a treia înfrângere consecutivă a lui Dinamo, după cele cu PSG şi Porto, dar "dulăii" păstrează în continuare şansee la locul al şaselea.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele