Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2 LIVE VIDEO | Barcelona - PSG 1-2, în direct la Prima Sport 1! Borussia Dortmund - Atletico Madrid 2-1, în direct la Prima Sport 2
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

VIDEO | Mutu anunţă un veritabil derby la Budapesta! "Ungaria o să joace cu multă ambiţie, dar avem o echipă mai valoroasă"

România U21 Publicat de Andrei Ionascu pe 26 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20081771/1/romania-olanda-euro-2021-bozsik-arena-24-03-2021-cristi-stavri-4.jpg

România a debutat cu o remiză la Campionatul European de tineret din Ungaria şi Slovenia, 1-1 cu Ţările de Jos. Pentru ‘tricolorii’ U21 urmează meciul cu Ungaria, pe 27 martie, la Budapesta, de la ora 19:00. Selecţionerul Adrian Mutu a declarat că partida va fi un veritabil derby, având în vedere istoricul celor două ţări, iar Ungaria va avea o ambiţie suplimentară faţă de meciul cu Germania.

România a jucat excelent împotriva Ţărilor de Jos, miercuri. Într-un meci în care batavii erau favoriţi, raportul ocaziilor de gol a fost 13-12 pentru România, iar cel al şuturilor pe poartă 6-4 pentru 'tricolori'.

De cealaltă parte, Ungaria a dezamăgit cu Germania, scor 0-3. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-1 pentru nemţi.

"Urmează un meci cu o încărcătură foarte mare. Derby-ul rămâne derby, aşa îl vedem. Sunt sigur că Ungaria o să joace cu multă ambiţie, aşa cum o să facem şi noi, sper să câştigăm. Cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, sunt sigur că băieţii sunt conştienţi de asta. Totuşi, echipa României este mai valoroasă, chiar dacă ei au construit mult în infrastructură şi în copii şi juniori. Îi felicit şi sper să fim şi noi la acelaşi nivel, într-o zi.

Pe lângă faptul că aveam oricum un meci dificil, ei îşi joacă ultima şansă de calificare. Dar şi noi suntem conştienţi că, dacă vom lua cele trei puncte, vom fi într-o poziţie favorabilă pentru o calificare în Final 8.

Întotdeauna mi-a plăcut fotbalul ofensiv şi asta le-am implementat şi băieţilor. Bineînţeles, trebuie să ai un echilibru în apărare. Cuvântul de ordine în meciul de mâine va fi echilibru, atât ofensiv, cât şi defensiv. Trebuie să jucăm cu cap, să dăm ritmul meciului şi să luăm cele trei puncte. Victoria contează cel mai mult mâine.

Cred că băieţii au jucat 90 de minute foarte bine cu Olanda. Pe durata unui meci sunt multe variabile. Bineînţeles că mă gândesc să fac rotaţia jucătorilor, dar nu am decis deocamdată primul ‘11’. Încă am anumite dubii.

Nu mă iau după meciul Germania – Ungaria. Cunosc destul de bine situaţia, au schimbat anumiţi jucători. Sunt sigur că vom vedea altă Ungaria mâine pe teren, mult mai ambiţioasă, dornică să câştige. La nivel de naţională, meciul Ungaria – România e un derby, joacă acasă.

Sper ca ambele echipe să se descurce bine cu Germania. Am văzut cu toţii meciul cu Macedonia de Nord. În mare parte, meciul a fost la dispoziţia noastră, cu un final nebun. Dar mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte", a spus Adrian Mutu, la conferinţa de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele