Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Mutu e mulţumit: "Am dominat meciul de la cap la coadă". Mesaj pentru prietenul Reghecampf, după ce acesta a semnat cu rivala din Craiova

Superliga Publicat pe 27 iul 2021
mail-share icon Email


Adrian Mutu a reuşit prima victorie în Casa Liga 1 ca antrenor al lui FC U Craiova, iar la finalul meciului cu Dinamo, 1-0, s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale şi a avut un mesaj pentru Laurenţiu Reghecampf, proaspăt instalat la rivala CS Universitatea Craiova.
Mutu a pus accent pe atmosfera frumoasă creată de Peluza Sud şi pe multitudinea fazelor la poarta lui Eşanu, apoi i-a transmis un mesaj de încurajare lui Mirel Rădoi şi a vorbit despre duelul direct pe care-l va avea în luna octombrie cu prietenul şi fostul colaborator Laurenţiu Reghecampf:
 
"Bineînţeles că aşteptam prima victorie în campionat, mă bucur că a venit la primul meci acasă contra unei rivale istorice. E îmbucurător să vezi atâţia fani, cred că a fost o atmosferă frumoasă, e ceva fantastic pentru jucători.
 
Compagno e mai bine, mai are puţin şi va reveni cu noi. Da, aşa este, am dominat meciul de la cap la coadă, e normal ca pe durata celor 90 de minute cealaltă echipă are o reacţie de orgoliu, ceea ce s-a întâmplat şi în seara asta. Am avut o idee de joc, nu am marcat cât meritam, dar victoria rămâne victorie.
 
Nu cred că a fost superficialitate din partea lor, cred că era şi frica asta de a câştiga. Au fost emoţii, presiune mare, dar se vede când intră jucători de expeienţă, cum ar fi Hugo. Nu trebuie să-l uităm pe Bălan, care a muncit şi a avut şansa de a marca. Eu mă bucur pentru atacanţi, ştiu că le place golul.
 
Nu l-am învăţat eu pe Bauza (n. red - să centreze cu exteriorul). E talentul lui. Dar vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, cu toate că sunt mulţumit pentru cele trei puncte şi prestaţia din această seară.
 
Sper ca Mirel şi băieţii să aibă puterea de a trece peste scorul cu Coreea de Sud şi să se califice mai departe.
 
Reghecampf e prietenul meu, a făcut o alegere importantă pentru el. Îl aştept în octombrie să ne vedem pe "Oblemenco" şi vom vedea ce se va întâmpla atunci", a declarat Mutu, la finalul partidei cu Dinamo.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele