Ultima oră
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă
VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde VIDEO | Farul - Rapid 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside la gazde
Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă Surpriza lui Bogdan Lobonţ pentru duelul cu Farul. Un jucător cheie e pe bancă

VIDEO | N-au riscat, n-au câştigat! UTA - Viitorul 0-0. Constănţenii au jucat în inferioritate numerică pe final de meci

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

 

UTA Arad şi FC Viitorul au remizat, scor 0-0, în penultimul meci din etapa a 16-a din Liga 1, în direct pe Look Sport. Prudenţa a fost cuvântul de ordine în cazul ambelor echipe. Echipa pregătită de Mircea Rednic a jucat în inferioritate numerică din minutul 83.

Raportul şuturilor pe poartă a fost 2-2. Virgil Ghiţă a fost eliminat în minutul 83, dar UTA n-a reuşit să profite de acest avantaj.

Viitorul a urcat pe locul 6 în Liga 1. UTA este fără victorie în campionat în ultimele cinci meciuri.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/10/clasament-viitorul.jpg


Min. 90: S-a încheiat meciul! UTA - Viitorul 0-0

Min. 86: Schimbare la Viitorul! Mircea Rednic îl scoate de pe teren pe Haită, care intrase în minutul 67, şi introduce un fundaş central, pe Mladen.

Min. 83: Eliminare la Viitorul! Ghiţă a oprit un contraatac al arădenilor, iar fundaşul central a primit al doilea cartonaş galben.

Min. 79: Înlocuire la Viitorul! A ieşit căpitanul Romario Benzar, a intrat francezul Dussaut.

Min. 74: Dublă schimbare la UTA. Au ieşit Rusu şi Roger, au intrat Neluţ Roşu şi Miculescu.

Min. 67: Dublă schimbare la Viitorul. Au ieşit Boboc şi Ely, au intrat Haită şi Sabala. 

Min. 61: Schimbare la UTA! Iese Oroian, intră Liviu Antal, care debutează pentru echipa arădeană.

Min. 60: Ocazie pentru UTA! Hora a primit o pasă excelentă în centrul careului, dar a ratat preluarea.

Min. 53: Roger (UTA) a primit cartonaşul galben.

Min. 46: A început repriza a doua. Înlocuire la Viitorul: a ieşit George Ganea, a intrat Măţan.

  • UTA: Iacob – Simo, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Modestas, Albu – Oroian, Hora, Roger.
  • Viitorul: Cojocaru – De Nooijer, Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Benzar – Ganea (Măţan 46'), Luckassen, Ely Fernandes.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! UTA – Viitorul 0-0

Min. 45+1: Ocazie pentru Viitorul! Ciobanu a şutat de la marginea careului, în urma unui corner, dar portarul Iacob a respins mingea de lângă bară.

Min. 45: Ocazie pentru Viitorul! De Nooijer a centrat bine din banda stângă, dar George Ganea a ratat contactul cu mingea.

Min. 40: Ocazie pentru UTA! Hora a şutat peste poartă, din lovitură liberă.

Min. 39: Cartonaş galben pentru Ghiţă (Viitorul)! Lovitură liberă periculoasă pentru UTA, de la marginea careului, în zonă centrală.

Min. 24: Ocazie pentru UTA! Roger a şutat de la marginea careului, dar portarul Cojocaru a reţinut mingea.

Min. 11: Niciuna dintre echipe nu şi-a creat vreo ocazie de gol. Ninge la Arad! Suprafaţa de joc se prezintă în condiţii bune deocamdată.

UPDATE 16:05 Iată echipele de start:

UTA: Iacob – Simo, Benga, Erico, Tomozei – Rusu, Modestas, Albu – Oroian, Hora, Roger.

Viitorul: Cojocaru – De Nooijer, Ghiţă, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Benzar – Ganea, Luckassen, Ely Fernandes.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/3/uta.jpg
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19884293/2/viitorul.jpg


Primul meci al zilei de miercuri din Casa Liga 1 se va disputa la Arad şi le va pune faţă în faţă pe UTA şi pe Viitorul Constanţa. Confruntarea este în direct pe Look Sport, de la ora 17:00.

Viitorul caută să lege forma bună. Dobrogenii au câştigat duminică cu Hermannstadt, iar Mircea Rednic a bifat prima victorie de când a preluat echipa, ba mai mult rezultatul a făcut că ”trupa de la malul mării” să urce pe locul 6 în campionat, ultima poziţie ce duce în play-off. Pe de altă parte UTA este la primul meci oficial din 2021, arădenii au avut o campanie activă pe piaţa transferurilor, iar cel mai important nume adus este cel al lui Liviu Antal, atacant dorint în trecut de granzii Ligii 1.

S-au mai întâlnit o singură dată

Cele două formaţii s-au mai întâlnit o singură dată, în turul campionatului. Partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost marcate de jucători care nu vor putea evolua. Gabi Iancu s-a transferat în Rusia, iar Buhăcianu are Covid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele