VIDEO | NAPOLI ȘI LIVERPOOL MERG BRAȚ LA BRAȚ ÎN OPTIMILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE. SEARĂ ORIBILĂ PENTRU IANIS HAGI ȘI COLEGII SĂI ÎN ITALIA - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | NAPOLI ȘI LIVERPOOL MERG BRAȚ LA BRAȚ ÎN OPTIMILE UEFA CHAMPIONS LEAGUE. SEARĂ ORIBILĂ PENTRU IANIS HAGI ȘI COLEGII SĂI ÎN ITALIA

În direct pe Look Sport, Liverpool s-a impus la Salzburg, 2-0, într-un meci din cadrul grupei E a UEFA Champions League.

Liverpool avea nevoie de o remiză pentru a se califica în optimile UEFA Champions League. Campionii au avut de înfruntat pe Salzburg, o echipă care le-a dat mari emoții în tur, când a revenit de la 0-3, iar englezii au câștigat foarte greu, 4-3. Paradoxal, echipa lui Jurgen Klopp a avut o misiune mai simplă în Austria, reușind să se impună la final cu 2-0.

Austriecii au ratat câteva ocazii în debut, când Alisson a avut câteva intervenții importante, însă Liverpool a pus treptat stăpânire pe joc și a marcat de două ori. Ambele reușite au venit în repriza secundă. În minutul 57, Keita, fost la Salzburg, a deschis scorul, iar Salah a stabilit deznodământul partidei doar un minut mai târziu.

Napoli s-a impus fără emoții, pe teren propriu, 4-0 cu Genk, într-un meci care a contat pentru Grupa E din UEFA Champions League. Partida a fost transmisă în direct de Look Plus.

Atacantul polonez Arkadiusz Milik a reușit un hat-trick (minutele 3, 26 și 38), iar Mertens și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 75, când a transformat un penalty. Ianis Hagi a fost rezervă la Genk și a intrat pe teren abia în minutul 72, în locul lui Ito.

Liverpool și Napoli se califică în optimile UEFA Champions League, iar Salzburg în 16-imile Europa League. Genk este ultima și este eliminată din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine