Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

VIDEO | NAŢIONALA, UN CAPITOL ÎNCHIS PENTRU HAGI: ”MI-AM DAT SEAMA CĂ SUNT MIC”

Video Publicat pe 6 dec 2019
mail-share icon Email

Hagi a răbufnit la finalul partidei cu Astra, pierdută de Viitorul cu 0 la 1. Tehnicianul anunţă că nu mai e interesat de naţională. Momentul care a umplut paharul a fost tragerea la sorţi pentru Euro 2020, eveniment unde nu a fost invitat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele