Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | "Ne-a prăpădit nea Mirel! Mai avem 40% şanse". Radu Banciu, discurs dur despre naţionala României:

Echipa nationala Publicat pe 12 nov 2021
mail-share icon Email


Radu Banciu a comentat rezultatul prost al României cu Islanda, 0-0, şi a tras concluziile triste: naţionala nu are prezent, nu are viitor şi e înconjurată de oameni nepricepuţi.
Realizatorul emisiunii Fotbal All Inclusive a explicat de ce se bucură pentru insuccesul naţionalei şi consideră că o calificare pe ultima sută de metri la baraj nu ne-ar ajuta cu nimic, diferenţa dintre naţionala lui Rădoi şi echipele cu pretenţii din Europa fiind una mare:
 
"Ne-a prăpădit nea Mirel, naţionala e pe butuci. Nu reuşeşte să dovedească Macedonia de Nord, Armenia şi Islanda. Sigur, mai e Liechtenstein. Ce uşurare petru noi, ăştia care ne pricepem la fotbal, avem demintate şi ţinem capul sus Cum ar fi fost ca naţionala să acceadă la această probă de baraj? Doar gândindu-ne la câţi specialişti avem. De dragul lor suntem împotriva naţionalei. E o ruşine monumentală să-i asculţi. Ultimii nepricepuţi, nevertebraţi, mitocani, corupţi şi bandiţi se pronunţă despre un sport pe care nu-l cunosc. Normal e să ne vedem lungul nasului şi să stăm după Macedonia de Nord. Şi în politică lucrurile se desfăşoară la fel, clar că nu merităm.
 
S-ar fi vorbit cât de mare antrenor e Rădoi, cât de mare coordonator e Stoichiţă. Burleanu, toţi, ce au făcut. Când ei toţi au fost nişte nepricepuţi şi nişte corupţi. Nu au făcut nimic pentru echipa naţională. Zero! Sigur, sunt unii care pretind că ar fi unii jucători talentaţi în lot, dar la ce ne foloseşte? A ajuns să ne dovedească Macedonia de Nord. Sigur, există şansa ca Islanda să încurce şi Macedonia de Nord.
 
Asta este exact porţia pe care o meritau cei care l-au uns în funcţie. El a avut 11 meciuri ca antrenor de club, cum să-l pui? Naţionala e ca un restaurant la care nu mai vin chelnerii. Niciun antrenor român care a dat puţin de bani în străinătate, Boloni, Olăroiu, Răzvan Lucescu, nu a demonstrat la naţionala României că poate câştiga titlul mondial. Opiniile generale sunt invers plasate în economia calculului hârtiei, faptul că nu jucătorii sunt catastrofali, ci cei care-i înconjoară. Rădoi, Stoichiţă, Burleanu şi cine o mai fi. Nu se poate spune că am întâlnit adversari la care te uitat la televizor. Adversari modeşti...Macedonia de Nord are golaveraj 20-10, noi avem doar 11-8. Nici aici nu eram pregătiţi.
 
Teoretic, există 40% şanse ca naţionala să prindă barajul, nu scrie nicăieri că Macedonia trebuie să bată Islanda. Te poţi aştepta la orice, 40% avem şanse să prindem barajul. Dar la ce ne-ar folosi? Acolo am fi carne de tun! Sigur, fără Mirel Rădoi, care ne-a spus că el nu va fi acolo. Toată miştocăreala asta pe care o fac unii acum, citindu-i şi recitindu-i, îţi dai seama că sunt mai degrabă făcuţi pentru slugărnicia asta a necalificării. Se bucură din făţărnicie când ne calificăm şi se bucură când nu ne calificăm. Ăsta este cetăţeanul român, pe el nu-l interesează. Văzând cum ne manifestăm când ne calificăm şi când nu ne calificăm, parcă asta e starea care ne caracterizează şi mai bine", a declarat Banciu, în ediţia de luni a emisiunii Fotbal All Inclusive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri