Ultima oră
Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?" Gigi Becali vrea mai mulţi bani din drepturile TV: "Nu a zis Burleanu că va fi campionat mai atractiv!?"
Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul Rednic ar putea reveni la cârma lui Dinamo. Cine a făcut anunţul
Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin Becali continuă conflictul cu FRF, în problema echipelor de fotbal feminin
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”

VIDEO | NEBUNIE DE MECI LA DORTMUND! PADERBORN A CONDUS CU 3-0, DAR BORUSSIA A SCOS UN PUNCT LA FINAL

Bundesliga Publicat pe 22 nov 2019
mail-share icon Email

Fotbalul-spectacol s-a întors la posturile Look Sport, după aproape două săptămâni de pauză, timp în care s-au disputat meciurile echipelor naţionale în preliminariile Euro 2020. Iar partida dintre Dortmund şi Paderborn este cel mai bun exemplu în acest sens.

În direct pe Look Sport 2, oaspeţii au condus cu 3-0 la pauză, goluri marcate de Mamba (minutele 5 şi 37) şi Sabiri. După pauză, Dortmund a ieşit din apatie, iar spectacolul s-a mutat la poarta celor de la Paderborn. Sancho a redus din diferenţă la două minute de la reluarea jocului, iar golul reuşit de Witsel, cu 6 minute înainte de final, a încins şi mai tare jocul. Iar presiunea pusă de Dortmund a dat rezultate, pentru că reus a marcat în minutul 90+2 şi le-a adus gazdelor o remiză nesperată, după o primă repriză catastrofală.

După această remiză, Dortmund face 20 de puncte şi este pe locul 5 în Bundesliga, la cinci lungimi în spatele liderului Monchengladbach. În schimb, Paderborn rămâne în continuare pe ultimul loc şi are abia 5 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele