VIDEO | NEBUNIE LA LONDRA! CHELSEA REVINE DE LA 1-4 CU AJAX, DAR OLANDEZII AU JUCAT ÎN FINAL ÎN 9 - LOOKSPORT
Skip to content
Champions League Noutăți Video

VIDEO | NEBUNIE LA LONDRA! CHELSEA REVINE DE LA 1-4 CU AJAX, DAR OLANDEZII AU JUCAT ÎN FINAL ÎN 9

Chelsea și Ajax au terminat la egalitate, 4-4, un meci din cadrul grupei H a UEFA Champions League. În direct pe Look Plus, olandezii, cu Petre Marin rezervă neutilizată, au deschis scorul încă din minutul 2, cu șansă, după ce Abraham și-a deviat mingea în propria poartă. Însă batavii nu au apucat să se bucure deloc, fiindcă Chelsea a primit imediat un penalty transformat de Jorginho, în minutul 5.

Însă ceea ce a urmat ar putea să candideze la scenariul unui film, peste ani. Ajax a pus stăpânire pe joc și a marcat din nou prin Promes, după exact un sfert de oră. Apoi, batavii au avut din nou șansă. Cu 10 minute înainte de pauză, Ziyech a înscris un gol fabulos, dar cu multă șansă. Marocanul a a executat o lovitură liberă dintr-un unghi imposibil, un fel de corner, mingea a lovit bara, apoi l-a lovit în cap pe portarul Kepa Arrizabalaga și a intrat în plasă. Ajax a intrat la cabine cu un avantaj consistent, 3-1, și tot olandezii au marcat primii și în partea a doua a jocului. Și au făcut-o prin Van de Beek, în minutul 55.

Și chiar dacă Azpilicueta a redus din diferență în minutul 63, nimeni, nici măcar fanii britanicilor nu mai sperau la o minune. Însă minunea s-a produs 5 minute mai târziu, atunci când Blind și Veltman au fost eliminați, iar Chelsea a primit imediat penalty, transofmrat de același Jorgnho (minutul 71). Londonezii au mai lovit o dată, egalând prin James, 3 minute mai târziu. Ultimele minute au fost absolut dramatice, ambele echipe trecând pe lângă gol, dar s-a terminat 4-4.

În celălalt meci al grupei H, Valencia a trecut de Lille, 4-1, după ce a fost condusă cu 0-1. Lupta în grupă se anunță palpitantă. Ajax, Chelsea și Valencia conduc grupa H, toate cu câte 7 puncte, în timp ce Lille este ca și eliminată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine