Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Nemulţumirea lui Ouzounidis după victoria cu Chindia: "Avem o problemă în atac"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 2 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20035320/3/rps8004.jpg

Universitatea Craiova este prima echipă calificată în semifinalele Cupei României, după victoria de la Buzău cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în direct pe Look Sport+. ‘Alb-albaştrii’ şi-au luat revanşa pentru eşecul de acum trei zile din Liga 1, cu acelaşi scor. Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, s-a declarat nemulţumit de numărul mare de ratări ale jucătorilor săi.

Alexandru Cîmpanu a înscris în minutul 26, cu un şut surprinzător la colţul scurt, din careu.

În repriza a doua, Cîmpanu a ratat singur cu portarul, apoi Tudorie a şutat în bară. Chindia nu şi-a creat nicio ocazie de gol în repriza a doua.

"Sunt mulţumit, pentru că n-a fost un meci uşor. Am avut multe şanse de a înscrie, am ratat mult. Cred că puteam închide meciul mai repede, dar e OK. Trebuie să fim mai precişi în faţa porţii. A fost o greşeală de arbitraj, dar sper că sunt greşeli umane. Toţi facem greşeli în timpul meciurilor. Dar în astfel de meciuri, când ai câte un penalty, nu putem deschide scorul... ar fi fost mai uşor, pentru că adversarii trebuie să iasă şi găseşti mai uşor spaţii.

În acest moment, avem o problemă în atac, am spus-o şi după meciul de sâmbătă. Atacanţii au nevoie de mai multe încredere. Ajungem uşor în apropierea careului advers, iar acolo trebuie să fructificăm şansele. Nu vreau să spun că e favorită Craiova la câştigarea Cupei, ne-am calificat în dauna unor echipe foarte bune, Botoşani şi Chindia. Sunt bucuros de evoluţia din Cupă, dar încă nu suntem în finală", a spus Marinos Ouzounidis, la finalul partidei de la Buzău.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri