Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

VIDEO | Neymar a înscris cel mai frumos gol din faza grupelor Ligii Campionilor. Super-reuşita lui Modric, pe locul doi

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 18 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19738829/1/neymar.jpg

Brazilianul Neymar a marcat cel mai frumos gol din faza grupelor Ligii Campionilor, a anunţat UEFA. Reuşita a venit în meciul PSG - Istanbul Başakşehir, marcat de scandalul de rasism în care a fost implicat Sebastian Colţescu.

Neymar a înscris în minutul 21 al meciului cu Istanbul Başakşehir, transmis în direct de Look Sport, pe Parc des Princes, cu un şut la vinclu, de la marginea careului.

 

 

În acel meci, Neymar a înscris de trei ori, iar PSG a câştigat cu 5-1.

Pe locul doi în clasamentul celor mai frumoase goluri este reuşita lui Luka Modric în meciul Real Madrid – Şahtior Doneţk, iar pe poziţia a treia este golul lui Antoine Griezmann în meciul Barcelona – Ferencvaros.

În topul celor mai frumoase goluri din faza grupelor Ligii Campionilor se mai regăsesc, în ordine: Bruno Fernandes (Manchester United), Joshua Kimmich (Bayern Munchen) şi Magomed Suleymanov (Krasnodar).

mail-share icon Email
viewscnt