Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

VIDEO | "Nici Messi şi Ronaldo nu sunt mai buni decât el!" Banciu, despre fotbalistul care "ar trebui să ia 10 Baloane de Aur la rând"

Emisiuni Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
  • Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu e LIVE pe Look Plus şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

Radu Banciu a vorbit la superlativ despre atacantul francez Kylian Mbappe, pe care îl vede capabil să-i depăşească pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, cei doi super fotbalişti care au dominat fotbalul în ultimul deceniu. Există însă şi o condiţie pe care starul lui PSG trebuie să o îndeplinească, spune Banciu: să rămână concentrat pe fotbal.

"Mbappe nu este o vrăjeală. Nu e nimeni mai bun decât Mbappe, nici Messi, nici Ronaldo, nimeni! Nici măcar la vârsta lui nu aveau nici statisticile lui, nici viteza lui, nici numărul lui de goluri. El la 17 ani câştiga un titlu cu Monaco, bătând PSG-ul galactic, cu toate starurile. Deci la capitolul ăsta nu poate să-l bată nimeni. În mod normal ar trebui să ia 10 Baloane de Aur la rând, dacă rămâne în ritmul ăsta. Acum... după ce şi-a luat ceasul ăla de 90.000 de euro se uită mai mult la ceas decât la teren", a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele