Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

VIDEO | "Nici Messi şi Ronaldo nu sunt mai buni decât el!" Banciu, despre fotbalistul care "ar trebui să ia 10 Baloane de Aur la rând"

Emisiuni Publicat pe 4 iul 2020
mail-share icon Email
  • Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu e LIVE pe Look Plus şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:00.

Radu Banciu a vorbit la superlativ despre atacantul francez Kylian Mbappe, pe care îl vede capabil să-i depăşească pe Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, cei doi super fotbalişti care au dominat fotbalul în ultimul deceniu. Există însă şi o condiţie pe care starul lui PSG trebuie să o îndeplinească, spune Banciu: să rămână concentrat pe fotbal.

"Mbappe nu este o vrăjeală. Nu e nimeni mai bun decât Mbappe, nici Messi, nici Ronaldo, nimeni! Nici măcar la vârsta lui nu aveau nici statisticile lui, nici viteza lui, nici numărul lui de goluri. El la 17 ani câştiga un titlu cu Monaco, bătând PSG-ul galactic, cu toate starurile. Deci la capitolul ăsta nu poate să-l bată nimeni. În mod normal ar trebui să ia 10 Baloane de Aur la rând, dacă rămâne în ritmul ăsta. Acum... după ce şi-a luat ceasul ăla de 90.000 de euro se uită mai mult la ceas decât la teren", a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii Fotbal All Inclusive de pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele