Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

VIDEO | Nicolas, fiul lui Gică Popescu, a debutat în Liga 1, în meciul Farul - Gaz Metan! Gică Hagi: "Mai are mult de muncă, trebuie să se dezvolte fizic"

Farul Constanta Publicat de Andrei Ionascu pe 25 iul 2021
mail-share icon Email

Farul Constanţa a câştigat meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în etapa a doua din Liga 1, în direct pe Look Sport. Mijlocaşul Nicolas Popescu a debutat în prima ligă, la 18 ani. Fiul lui Gică Popescu a fost introdus pe teren în minutul 83 pentru Farul.

Jefte Betancor (55’ - penalty) şi Adrian Petre (81’) au înscris pentru Farul, care a obţinut prima victorie în Liga 1.

Nicolas Popescu este cel de-al 50-lea fotbalist crescut şi format la Academia Gheorghe Hagi şi debutat la echipa de seniori de pe litoral, începând din 2012. 

"Avem o academie foarte bună şi ne bazăm pe ea 100%. Nicolas creşte, la fel ca ceilalţi. Dăm şansă la fiecare, sunt momente şi momente. Încă mai are mult de muncă, să se dezvolte fizic. Cu mingea ştie, dar trebuie să se dezvolte fizic. Îl aşteptăm, uşor, uşor", a spus Gică Hagi, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele