Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Ninge ca în poveşti la Bergamo. Atalanta - Villarreal a fost amânat pentru joi!

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 8 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20498498/1/ninge.jpg

UPDATE: Iniţial meciul a fost reprogramat pentru ora 22:30, dar ninsoarea nu a permis să aibă loc lovitura de start, astfel cele două echipe vor juca joi, cel mai probabil de la ora 16:00.

În aceeaşi grupă are loc şi partida Manchester United - Young Boys Berna. Gazdele conduc cu 1-0, iar în acest moment clasamentul grupei este următorul: 1. Manchester United – 13 puncte, 2. Villarreal – 7 puncte, 3. Atalanta – 6 puncte, 4. Young Boys – 4 puncte. Primele două clasate la finalul grupei vor evolua în optimile Ligii Campionilor, iar echipa de pe locul trei va juca în play-off-ul pentru optimile Ligii Europa.

La Bergamo ninge foarte puternic, iar Atalanta - Villarreal este foarte probabil să nu se poată disputa miercuri, dacă zăpada nu se va opri, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Oficialii vor analiza situaţia la 21:30, iar dacă vremea nu va permite disputara la 22:00, confruntarea va fi mutată joi, de la ora 16:00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri