Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

VIDEO | Noile date stabilite pentru reluarea Serie A şi Premier League! Ne pregătim de o vară plină de fotbal

Serie A Publicat pe 28 apr 2020
mail-share icon Email

Serie A ar putea reîncepe în 2 iunie, cu o săptămână mai deveme decât Premier League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19346267/3/vlcsnap-2020-04-28-11h22m36s348.png

Vârful pandemiei de coronavirus a fost depăşit în mai toate ţările europene, iar fotbalul  revine în actualitate. Dacă Bundesliga se va relua încă din luna mai, Serie A va reîncepe în 2 iunie. Asta susţin jurnaliştii italieni, care anunţă şi că echipele vor reveni la antrenamente în jurul datei de 15 mai. Meciurile în Italia se vor disputa fără spectatori.

După o săptămână de la reluarea campionatului în peninsulă este aşteptat să reînceapă fotbalul şi în Anglia. 8 iunie este data înaintată de cluburile din Premier League.

Reprezentanţii federaţiei engleze se gândesc ca meciurile să aibă loc pe stadioane neutre, iar o arenă să organizeze mai multe partide. De asemenea, echipele care se vor duela pe teren vor împărţi acelaşi hotel, din motive de igienă. Spania şi Franţa se gândesc şi ele să dea undă verde fotbalului la începutul lunii iunie.

Deocamdată, doar în Olanda a fost oprit definitiv sezonul, fără ca titlul de campioană să se acorde vreunei echipe. În acest moment, singurul campionat din Europa în care se joacă fotbal este cel din Belarus. Meciurile se văd în direct pe canalele LOOK.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele