Ultima oră
CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor! CFR Cluj şi-a aflat posibila adversară din play-offul Ligii Campionilor!
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali anunţă că atacantul e dorit de FC U Craiova
Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache Simone Biles va concura în finală la bârnă, în care se va afla şi Larisa Iordache
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live
EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!” EXCLUSIV | Opinie sinceră din lumea fotbalului, despre lucrurile care se întâmplă la FCSB: ”Fotbaliştii sunt nişte soldaţi care acceptă ordinele, simplu!”
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO

VIDEO | Notele lui Banciu, ediţie specială EURO 2020. De ce a primit Haţegan nota 2 pentru prestaţia din Italia - Ţara Galilor şi cum a comentat Banciu "transferul săptămânii"

Emisiuni Publicat pe 22 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20256611/1/banci2.jpg


Emisiunea Notele lui Banciu a revenit pe Look Sport+, iar Radu Banciu şi Vlad Măcicăşan au scos catalogul în premieră pe durata EURO 2020.

Radu Banciu a comentat incidentele cu tentă rasistă de la Budapesta, prestaţiile lui Ovidiu Haţegan de la Campionatul European, dar şi transferul lui Memphis Depay la Barcelona. Vezi mai jos integral ediţia de pe 21 iunie a emisiunii Notele lui Banciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele