Ultima oră
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat Variantă surpinzătoare de antrenor pentru Bayern Munchen! Tehnicianul a fost contactat
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua

VIDEO: Notele lui Banciu | Granzii Europei, Simona Halep, Budescu şi Gigi Becali, scoşi la "tablă": "Ziua în care se va anunţa că Gigi s-a dus de la FCSB va fi una istorică!"

Emisiuni Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email


Dacă e luni seară, e timpul pentru Notele lui Banciu! Iar realizatorul Fotbal All Inclusive nu a fost nici de această dată prea indulgent: de la Gigi Becali şi Simona Halep, la Ioan Niculae şi Budescu, actorii ultimei săptămâni au trecut prin "pixul" lui Radu Banciu.
Granzi învinşi în weekend (2) - În general, toată lumea a jucat la pariuri pe echipele favorite. Atletico, Liverpool, PSG, Bayern, toate au avut de suferit. Le putem da nota 2 acestor mizerabili care ne-au stricat ploile în weekend. Pe unii dintre noi poate ne-au făcut fericiţi, dar aceste echipe drenează suporterismul la nivel naţional şi mondial. Trebuie să avem o privire cruntă faţă de acest weekend. Sigur, unii, vezi Real Madrid, au ieşit bine. Sau cei care s-au întâlnit în confruntări directe: Inter, Monaco, Dortmund, care a trimis-o practic direct în liga a treia pe Schalke bătând-o cu 4-0. În general, marile echipe au fost croite. Aş da un 2 plin de mânie. Putem pune şi Napoli, care a fost surclasată de Atalanta. Gattusso e viitorul antrenor al lui Poli Iaşi, nu ştiu cine l-ar mai vrea. Poate o fi fan Copou, vine să vadă Copoul, teiul lui Eminescu.
 
A fost un meci bun al lui Lukaku. E pătrat, imposibil de marcat, arată ciudat la televizor. Are un stil din ăsta, pe jumătate Zlătănesc. Dacă te uiţi în reluare la gol, în primă fază ai impresia că rupe plasa, dar e un şut extrem de fin. Un gol pe care l-ar fi reuşit Zlatan, dacă nu marca Lukaku. Oricum, duelul dintre ei e bun. Astfel de dueluri, între doi aroganţi care arată ceva pe teren, sunt bune. Pe mine mă deranjează duelurile dintre ipocriţi, ăştia măcar sunt jucători de clasă. La noi erau discuţii şi atât. Ăştia sunt doi jucători pe care-i aşteptăm în fiecare weekend. Suntem alături de ei şi când câştigă, şi când pierd.
 
Burta lui Budescu (Nota 1) - Pare că e aceeaşi burtă şi la antrenament, şi în joc. Budescu e ăla care-i păcălise pe arabi. Telespectatorii noştri, care nu sunt născuţi după ultima ploaie, au văzut burţi pe terenul de fotbal. Şi noi (n. red - Marseille) avem un burtos, pe Payet, care e un fel de Marian Iancu de Reunion. Budescu tânjeşte şi el. Fotbalistul nu are respect faţă de bani. Mie şi 5.000 de euro/lună mi se pare bun pentru nivelul ăsta. E un ban făcut uşor, nemuncit, că faci o ţurcă pe teren nu înseamnă că ai muncit. Practic, fotbalistul profesionist câştigă la loto în fiecare weekend. E o bătaie de joc, nesimţiţii ăştia stau şi îşi văd de gologanii lor. Se spune că Neymar număra gologani pe aplicaţiile mobile în timpul meciului. Nu e o exagerare. Presa din Franţa spune că cei de lângă el l-au surprins tranzacţionând cu el însuşi. Ei nu au nicio percepţie, şi-ar reveni doar dacă ar rămâne în fundul gol pe mijlocul străzii şi le-ar spune cineva că nu mai sunt bani.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20002235/2/budi.png
 
Simona Halep: 5 pentru Australian Open, 1 pentru meciul cu Serena - E clar că aici răspunsul e la îndemâna tuturor, Serena ar trebui să aibă între 60 şi 75 de ani ca să o bată Halep. O Serena Williams la 74 de ani şi două luni o bate pe Simona. În sensul în care nici Halep nu stă pe loc, va avea vreo 60. Să facem precizarea: doar dacă Serena va acumula această vârstă, iar Simona va rămâne pe loc. Pentru ansamblul prestaţiei la Australian Open, i-aş da nota cinci Simonei. A bătut-o pe Swiatek, pe care nu trebuia să o bată. A câştigat cu Tomljanovic, a avut aia 5-2 în decisiv. Halep a scăpat două tururi ca prin urechile acului. Pentru meciul cu Serena i-aş da nota 1, bineînţeles.
 
Câinele preşedintelui lui Zurich (7) - Dacă avea pistol, ca preşedintele lui PAOK, nu mai avea nevoie de câine. E o chestiune care în America Centrală se întâmplă la toate meciurile, doar că în locul câinelui poate fi orice, chiar şi un aligator. Fiind vorba despre Elveţia, situaţia e greu de înţeles, mai ales într-un oraş ca Zurich. Asta e o imagine de Chiajna. Ştii care e avantajul? Că nu era Sampaoli antrenor. Că se ducea, scotea câinele de pe teren, dar nu e mai mişca ăla după aia. Câinelui i-aş da un şapte, dar stăpânului i-aş da doi.
Elefantul împăiat al lui Ioan Niculae (10) - Pablo Escobar avea hipopotami. Neavând hipopotami, Niculae o fi văzut Narcos greşit, se uita în altă parte sau îl pirata de pe net, şi probabil în loc de elefant i-a apărut un hipopotam. Probabil idolul lui era Pablo Escobar. Nici pentru ăştia nu există nicio limită. Bine că Niculae nu a prins epoca dinozaurilor, că venea cu dinozaurul la meci. Elefantul merita o notă simbolică, i-aş da chiar 10! Elefanţilor pe care i-a cruţat Niculae în Africa de Sud.
 
Pentru noi, da, ar fi o lege bună fără penali în fotbal. Dar nu ştiu dacă s-ar mai juca. Facem şi noi ca Mitică Dragomir, care zicea bă, dacă aduceţi dovezi tai în carne vie. Şi apoi spunea că nu mai rămâne nimic dacă taie în carne vie.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20002235/4/c1.jpg
 
Antrenorul Gigi Becali (1,5) - Insist pe acest 0.5, pentru că aşa se vede mai bine unul din faţă. Domne, dar Becali când pleacă? El e antrenor, jucător, căpitan, dar nu pleacă şi el la un moment dat? Eşecurile, rezultatele, jocul nu-l fac şi pe el să plece? Berlusconi e la Monza, să se ducă şi Gigi să ia o echipă de Liga 2 sau Liga 3. FC Pasărea de exemplu. Sau Avicola Crevedia. Ăla va fi un moment istoric, ziua în care se va anunţa că Gigi nu mai e, s-a dus de la FCSB şi i-a lăsat locul lui MM.
 
Mbappe şi Haaland (7) vs. Messi şi Ronaldo (4) - În ziua de azi, Haaland ar fi peste ei. Înţeleg că are mai multe goluri decât meciuri jucate. Mbappe, fiind tânăr, e greu să-i prevezi cariera. Ăştia au fost nişte roboţei, Messi, Ronaldo, Djokovic, Nadal, Federer...Meseria asta de roboţel, să baţi toate recordurile. Ceilalţi nu mi se par aşa. Haaland vine dintr-o lume în care vikingii descopereau chestii pe vremuri, un personaj atipic. Nu deranjant, pentru că vine dintr-o ţară care produce rar fotbalişti. Nu e Spania, Portugalia sau Franţa. Ca notă, cuplului Haaland-Mbappe i-aş da un şapte, lui Messi şi Ronaldo le-aş da un patru. La pensie, şi Messi, şi Ronaldo vor spune că le lipseşte mirosul verzişorilor. Ei joacă mai mult pentru bani decât pentru sport, ceea ce la Mbappe şi Haaland nu văd încă. La ei e şi inconştienţa asta, e un fel de distracţie. Când Haaland va fi atacantul Barcelonei poate că lucrurile nu vor mai fi aşa.
 

 

 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele