Ultima oră
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
Handbal masculin | CSM Constanţa, Dinamo Bucureşti şi CSM Bucureşti s-au calificat în semifinalele Cupei României
După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat După faptă, şi răsplată! Jucătorul din Bundesliga care a refuzat să facă deplasarea cu echipa, suspendat şi amendat
VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă VIDEO | UBT Cluj, calificare fără emoţii în semifinalele Ligii Naţionale. Dinamo nu a putut opune rezistanţă
Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ” Dan Şucu anunţă reconstrucţie totală la Rapid: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă! ”
Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

Harry Kane nu a mai ezitat şi a spus lucrurilor pe nume: ”Un sezon dezamăgitor!”

VIDEO Notele lui Banciu | Moruţan, sfătuit să încerce alt sport: "Ar fi lider mondial la tenis feminin". De ce a primit Ionuţ Chirilă nota 1.5

Emisiuni Publicat pe 2 nov 2021
mail-share icon Email



Notele lui Banciu au revenit, luni seară, în direct pe Look Sport+, iar Radu Banciu şi Vlad Măcicăşan au trecut în revistă cele mai interesante subiecte ale săptămânii trecute. Cei mai şifonaţi au ieşit Bănel Nicoliţă şi Ionuţ Chirilă, iar premianţi au fost românii care au furat bicicletele lotului de ciclism al Italiei.

Situaţia lui Bănel Nicoliţă (nota 2)
- Dacă ar ajunge la faianţă, măcar Nicoliţă ar fi în sfera noastră de activitate. Mi-e să nu lucreze în faianţă în Nigeria, am citit o ştire că s-a prăbuşit un imobil de 21 de etaje în Nigeria. Să nu fie acolo! Sunt 15 ani de la autogolul lui de pe Santiago Bernabeu. Şi catalogul tremură în faţa lui Bănel. El nu avea de unde să câştige sume mari, poate doar la păcănele. Ce poţi să mănânci în Făurei? Ce îţi dă balta! Să zicem că deschizi o shaormerie "La Bănel" şi dai faliment. Sau împrumuţi bani de la cămătari şi te fac ăia. Am citit că majoritatea fotbaliştilor sud-americani nu mai au un chior după cinci ani de când termină cariera. Cred că-i joacă repede la loto, la ceva, se termină repede cu ei. Bănel avea fibră sud-americană în el. Sunt problemele astea, am auzit că nu mai dă teză Bănel semestrul ăsta. Eu nu-l mai ascult!

Bicicletele lotului italian de ciclism furate de români din Vrancea în Franţa (nota 8) - Eu aş fi început să le caut prin Bolivia, unde se ducea Pantani să-şi procure droguri în anii 1990. Adevărul e că atunci când iei bicicleta în sprinare nu scrie pe ea 600.000 de euro sau un milion, e la fel de uşor de ridicat. Cred că au dat bicicleta pe broaşte ţestoase rare. Pe vremea noastră dădeai o bicicletă pe un ghiozdănel de seminţe de floarea soarelui. Le-aş da nota opt, e singura expunere pe care o mai are România, acum se mai vorbeşte doar despre pandemie.
 
Faza ciudată a lui Marius Leca în FC Buzău - Dunărea Călăraşi (Nota 4) - Aş pune şi ratarea lui Hora. Ce să zic, e din filmele alea cu jungla din Amazon. Un nene care e din altă emisferă. E greu să intri în mintea lui. Imaginează-ţi să-i iei ăstuia un interviu. Are o exprimare de cetăţean amazonian care nu a văzut lumina soarelui. E simpatic, în orice caz. Vrei să spui că ne duce cu gândul la era lui Dumitru Dragomir? Mitică ar fi zis doar <<băgaţi-vă minţile în cap. Dacă am dovezi, tai în carne vie!>>. I-aş da nota 4, să-l facă mândru puţin.
 


 
Mourinho mâncând pe scări în afara stadionului - Nu a mai rămas mare lucru din el şi din cariera lui. Probabil că origine lui, când era traducător sau interpret, cam astea erau. Avea bani de vocabular, îl completa cu tot felul de iscălituri, schiţe. Povestea Vilas-Boas cum a început Mourinho, cum se ducea lângă Robson. Nu a început departe de Giovani şi Victor când vindeau bilete în faţă la Patria. Mourinho era un golănaş, s-a văzut de multe ori în cariera lui că avea apucături de vânzător de bilete la suprapreţ. Origine lui astea sunt, era un bătăuş de stradă, un golănaş. Şi Zlatan ne-a povestit recent cum fura biciclete la Malmo. Cam aşa era şi Mourinho. Bine, puţin mai sărac. Malmo era ceva mai civilizat, dar Mourinho se mulţumea cu ce se găsea. Probabil lua nişte resturi de shaorma de la un sirian.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20451472/1/jm.png
 
Golul lui Zlatan pe lângă zidul celor de la Roma (Nota 8) - Cred că în curând vor face o casă la zidul loviturilor libere. Zlatan ne va spune că le va dărâma pe toate, că loviturile pe lângă zid s-au născut odată cu el. I-aş da un opt, Zlatan şi-a făcut treaba peste tot. A revenit după accidentare, iarăşi dă goluri, probabil Milan va câştiga campionatul. Milan e campioană deja, să stea liniştiţi.
 
Golul lui Moruţan - A dat un gol, dar joacă în campionatul Dahovei. Sigur, în cupele europene am fost gentil cu el, dar la ce adversari are Galatasaray...Cred că nici Şumudică nu ştie să-i pronunţe. Nu-l putem lăuda, m-am uitat câteva minute la un meci din Turcia, era Divizia C de pe vremuri de la noi. L-aş sfătui dacă va avea dificultăţi să-şi ia leafa la Galata să încerce la tenisul feminin. Acolo poate ajunge idol repede, în două săptămâni dacă bate mingea e lider mondial. Să ia racheta în mână şi să ceară wild-card pe tabloul feminin, că la masculin e greu, sunt ăia care beau mult suc de portocale.
 
Ionuţ Chirilă promite fotbal spectacol - Dacă s-ar înjumătăţi, Academica Clinceni ar avea două puncte. Ştii cu ce seamănă discursul lui? Cu un speech de Revelion al lui Dem Rădulescu! El îşi ia 4-2, 5-1, ce-s alea, mă? Să vadă lumea că el le ştie? Sau de ce? Chipurile, când atacă e 4-4-2 şi când pierde mingea se transformă în 3-3-3-1? Ne spui nouă în interviu? Spune-le ălora să joace pe teren, nu nouă! Ce contează în ce sistem joci? Este de nota 1,5. Hai să dăm şi cu virgulă. Am impresia, totuşi, că omul ăsta în multiculturalismul lui nu are simţul ridicolului. E ca şi cum ai explica în Rwanda sau Lesotho să se muleze în 3-5-2 când au ăia mingea. Ce-s astea, mă? Dacă le spui ălora în Clinceni aşa ceva se vor apuca de şah.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele