Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

VIDEO Notele lui Banciu | Moruţan şi Cicâldău au trecut clasa, Mutu nu a avut nicio şansă: "E ca parcările de la mall. La minus trei"

Emisiuni Publicat pe 5 oct 2021
mail-share icon Email
Radu Banciu şi Vlad Măcicăşan au revenit, luni seară, cu Notele lui Banciu, emisiunea în cadrul căreia realizatorul Look Sport analizează cele mai interesante şi amuzante momente ale săptămânii. Sanoh, Mircea Lucescu şi Adrian Mutu au ieşit cei mai şifonaţi, iar Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău s-au ales cu note de trecere.

Marseille - Galatasaray 0-0 - Le dau 6 lui Moruţan şi 5 lui Cicâldău. Nu avem de ce să-i criticăm. Sigur, Galatasaray nu e o echipă redutabilă. Am văzut cum câştigă în campionatul intern, nici nu e nevoie să ai mari vedete.
 
Golul marcat de Moruţan după faulturile lui Diagne - Aşa sigur că baţi, mă! Asta e campionatul unde avea rezultate Mircea Lucescu. Asa se joacă acolo. Câştigă cine trebuie sau meciul nu se termină deloc. Du-te, mă, într-un campionat serios! Bă, parcă i-a alungat de pe calea ferată. Aşa ceva nici în curtea şcolii nu vedeai. Să nu uităm că în Turcia un rând întreg de başkani a intrat la pârnaie. Uite că se pare că au ieşit din puşcărie şi lucrurile revin pe făgaşul anilor 1980-1990, când podiumul trebuia să fie Galata, Fener şi Beşiktaş. Golul ăsta nu ar trebui să existe în statisticile lui Moruţan. 
 
Sanoh, atacantul care "a înghiţit mingea" - Ăsta cred că e obsedat de ce văzuse în Surinam, de ăla de nu ştiu câte sute de kilograme de a fost suspendat de Federaţia din CONCACAF. Aşa mi se pare şi Sanoh, un cetăţean venit direct de pe plantaţie cumva. Noroc că nu e femeie. Dacă era femeie, trebuia să spui că arată bine. Dacă e bărbat, se acceptă o glumiţă la adresa lui. O să-i spun ca la şcoală, să-şi bage minţile în cap şi că-l ascult săptămâna viitoare.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20418060/2/sanoh.png
 
Mircea Lucescu se plânge de penalty-ul primit de Bayern cu Dinamo Kiev (Nota 2) - Am văzut cu toţii faza, e penalty. La ce se joacă, am văzut mâini mult mai puţin evidente care duc la penalty. Primul gol e rezolvat: nu a fost penalty. Al doilea e rezolvat că au pierdut jucătorii încrederea. Celelalte goluri nu mai au valoare. Dacă Bayern le dădea 15-0 ar fi spus la fel. Îi dau nota 2 cu indulgenţă. Mi se pare lamentabil să antrenezi în Ucraina de când eşti copil şi vorbeşti în română. Ai antrenat principalele echipe din ţară o viaţă de om şi nu ştii să spui o frază în limba lor? Mi se pare inacceptabil! La antrenament, când le spui că te fură, trebuie să traducă ăla?
 
Demiterea lui Mutu de la FC U Craiova - Nu s-a inventat încă nota pentru Mutu. E ca parcările de la mall, la minus trei. Râdeam de când l-au numit. Avantajul e că oltenii au de unde să aleagă, ei ţin cu echipa care e mai sus în clasament. Sezonul ăsta nu s-a pus problema, echipa lui Reghecampf e peste cea a lui Mutu. Oltenii sunt ca în bancurile alea povestite de Nea Mărin. Oricum una dintre cele două echipe e peste alta. 
 
Germania - România - Aş zice că dacă luăm sub patru goluri e ca şi câştigat meciul. Aş fi dat prime pentru 0-1, 0-2, 0-3. Dacă luăm începând cu patru nu mai primesc nimic. Prime consistente! Ca pe medalii...
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele