Ultima oră
NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni NEWS ALERT | Un jucător cu meciuri la echipa naţională, OUT pentru şase luni
Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional Focus 18 urcă Prima TV pe locul IV în audienţe în rândul publicului 21-59, la nivel naţional
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi

VIDEO Notele lui Banciu | Opinii sincere despre Moruţan, Ianis Hagi şi Mbappe: "Cum să fie noul Hagi? Noi suntem la nivelul Macedoniei de Est!"

Video Publicat pe 28 sep 2021
mail-share icon Email


Notele lui Banciu a revenit pe Look Sport+ cu o emisiune în care Radu Banciu a vorbit deschis despre Olimpiu Moruţan şi Ianis Hagi, dar şi despre scandalul iscat la PSG între Neymar şi Kylian Mbappe.
Cum a comentat Radu Banciu evenimentele săptămânii:
 
Golul marcat de Moruţan - Depinde dacă e noul Ianis Hagi sau noul Gică Hagi. Cunoaştem de mulţi ani presa din Turcia. Realitatea e că Galatasaray e atât de slabă încât se vorbeşte despre Moruţan ca despre liderul echipei. Îl vom vedea joi, cu Marseille, dacă are nivel european. E un meci în care Galata va ieşi din contextul de la Istanbul în faţa unei echipe care joacă altceva decât echipele din suburbiile campionatului turc. Îţi cad chiloţii de pe tine la ce atmosferă e acolo. Sigur, ei pretind că au atmosfră asemănătoare, dar nu e aşa. Sigur, Galata a bătut pe Lazio, dar ăsta e un test pentru ei. Şi pentru Cicâldău, şi pentru Moruţan. Vom vedea cum ies din confruntarea asta.
 
În presa franceză a apărut numele lui Moruţan, ar fi numărul unu al Galatei. Nu are cum să-i fie frică lui OM de Moruţan, Galatasaray e Concordia Chiajna vis-a-vis de OM. Eu mă aştept ca Galata să fie un sparring partner şi nivel mai mult. La ce echipă are OM, diferenţa e mare. 
 
Dacă Moruţan juca la Karaburukspor, mi se părea interesant. Noi avem câţiva jucători tehnici, doar că elitele fotbalului sunt altele, nu cele pe care le vedem şi le auzim noi. Nu mai e Galata aia a lui Hagi, Popescu, Adi Ilie.
 
Cum să fie Moruţan noul Hagi, mă? Hagi a fost sfertfinalist la Cupa Mondială! Când Moruţan sau Ianis ne vor duce să ne batem pentru o semifinală de Mondial, atunci poţi să-i compari. Sigur, exagerarea în domeniul sportiv e peste tot la ea acasă, nu doar în România.
 
Ianis Hagi dorit de AS Roma - El nu juca în Scoţia împotriva lui Hamilton, cum să joace la Roma lui Mourinho într-un campionat în care se bat opt echipe la cupele europene? La Galatasaray poate ajunge, da, deşi nu ar fi titular decât dacă dă tatăl lui telefon. Altfel nu văd cum l-ar putea băga. Ianis are o cotă de Farul Constanţa. acolo era de el. Poate cu Ianis pe teren din minutul 76 Farul ar fi câştigat 3-1 cu Mioveni, nu 2-1. Ăsta e nivelul lui, de aia nu e titular nici la naţionala României, care a ajuns la nivelul Macedoniei de Est, că Macedonia de Nord ne calcă în picioare.
 
Messi şi-a găsit vilă în Paris, dar fără piscină interioară - Surprinzător aici e că Neymar nu avea o vilă cu piscină interioară pentru Messi, care ar merita să doarmă la marginea Parisului într-o dărămătură. Ştii cât e chiria acolo? Cinci euro pe lună! Ce chirie de 20.000 de euro!? Hoţii îi vor sparge casa lui Messi acum, la următoarea pauză a echipelor naţionale. Probabil îi iau şi piscina aia gonflabilă pe care o are în interior.
 
Neymar, numit "vabagond" de Mbappe (nota 4) - Ştii cum sunt ăştia? Ca politicienii care pleacă dintr-un partid şi îi fac pe ceilalţi hoţi. Aşa sunt şi ăştia. Tatăl lui Mbappe stătea la balcon, se uita cum jucau băieţii, şi zicea 'băi, vagabondule, dă-i şi fiului meu pasă'. Vine acum tatăl lui Mbappe şi-i ia mingea lui Neymar! Ăştia care sunt în jurul lui Messi, Neymar şi Di Maria, sunt tartori. Acum Mbappe trebuie să-şi caute prieteni, a fost dat la o parte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele