Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Notele lui Banciu: Rădoi, trimis în Liga 2 din Qatar şi engleza "de brişcă" a lui Şumudică

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

Notele lui Banciu a avut o nouă ediţie savuroasă, în care au fost abordate subiecte de actualitate din sport, într-o manieră umoristică. Mirel Rădoi, care a decis să plece de la echipa naţională după finalul preliminariilor, respectiv Marius Şumudică, care a debutat cu dreptul la Malatyaspor au fost subiectele de discuţie.

Emisiunea se vede în fiecare seară de luni, după Fotbal Look.

Mirel Rădoi (nota 4) - Nu înţeleg unde a trecut clasa. Pentru ce ia 5? Ia 5 dacă se califică la baraj, să zicem. Deocamdată nu suntem acolo, trebuie să batem Islanda şi Liechtenstein. I-aş da nota patru lui Rădoi, mai ales pentru acurateţea exprimării. Nu-l trecem pe Rădoi, este un cinci exagerat. La restudierea dosarului nu-l trecem. Părerea bună despre ei e întreţinută de mediul în care se scaldă. Cred că soluţia pentru Rădoi ar fi liga a doua din Qatar, mai ales că fotbalul se dezvoltă. Poate să-i pună o pilă Cămiloiu (n. red - Cosmin Olăroiu). Să încerce să promoveze cu o echipă bine plasată în liga doi din Qatar.
 
Scandal cu Baiaram, Markovic şi Cîmpanu în avionul naţionalei U21 (nota 3) - E un comportament pe care-l vedem şi pe alte curse, nu doar pe cele în care sunt sportivi. Aşa sfârşesc astea care pleacă sau vin în România. Toată lumea a călătorit cu unul căruia îi oua găina în timpul zborului. Norocul nostru e că suntem în România, gândeşte-te cum era să fim vecini cu Togo şi Benin. Le dăm nota trei, se putea şi mai rău. Până să scoţi briceagul în avion mai este.
 
Engleza vorbită de Şumudică şi Răzvan Lucescu (Nota 4 / Nota 3) - Nu e engleza lui Colin Powel (n. red - fostul Secretar de Stat al SUA decedat la 84 de ani), dar nu e nici a lui Ion Iliescu sau a Simonei Creţu. Mi-a plăcut mai mult engleza lui Şumudică, e mai de brişcă, mai de parcare a titlului decât a lui Lucescu, cel care foloseşte o engleză de verandă. Când stai la o bere pe terasă, vine unul şi îţi spune că el şi la 5-4 a avut posibilităţi. Am văzut ce a făcut PAOK, a avut 4-1 şi era să-l bată Volos. I-aş da un 4 lui Şumudică şi un 3 lui Răzvan. Şumudică e Dumnezeu la portugheză. Acolo trece clasa!
 
Olăroiu şi-a recuperat ceasul de 180.000 de euro (nota 3) - E sigur că e exact ceasul ăla? Mi se pare ciudat...Ăla a traversat continente cu ceasul pe mână, nu a apucat să-l vândă în duty free? Altfel, nu costă nici mult nici puţin. Putea avea la mână un cas de un milion. Dar cine ştie dacă istoria se termină aici!
 
Burta lui Samir Nasri (nota 1) - Cred că în seara în care a anunţat că se retrage a mâncat până dimineaţă. Avea o burtă...La un moment dat aleargă după minge şi se prăbuşeşte de ziceai că e Ministrul Sportului din Uganda. 
 
 
 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele