Ultima oră
EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă” EXCLUSIV | Florin Tănase, următorul transfer al FCSB-ului pe bani mulţi? ”Preţul unui jucător se face în funcţie de ofertă”
VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede” VIDEO | Croitoru, mesaj cu trimitere directă după meciul cu FCSB: ”Să dea Dumnezeu să le lumineze minţile celor care au posibilitatea să introducă acest sistem şi să o facă cât mai repede”
Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi Toni Petrea, fericit după Botoşani - FCSB 0-2. Propunerea pentru selecţionerul Mirel Rădoi
EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta” EXCLUSIV | FCSB a câştigat din nou contra Botoşaniului, dar Daniel Stanciu e convins că nu e vorba de jocuri de culise: ”Trebuie să ai o minte diabolică să te gândeşti la asta”
Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1 Au dat-o la pace. Remiză în confrunitarea Boloni – Nedelcearu: Panathinaikos – AEK, scor 1-1
VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii VIDEO | FC Botoşani - FCSB 0-2. Tănase şi Olaru le-au adus trei puncte roş-albaştrilor cu două super execuţii

VIDEO | Noul stadion Rapid prinde contur! Acoperişul este în curs de finalizare. Când va fi inaugurată arena

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/1/stadion-rapid.jpg

Compania Naţională de Investitii a oferit detalii de ultimă oră despre evoluţia lucrărilor la noul stadion al Rapidului. Acoperişul arenei din Giuleşti este în curs de finalizare, dar finalizarea lucrărilor este preconizată abia în primăvara anului 2021.

Fanii Rapidului sunt nemulţumiţi de faptul că lucrările la noul stadion sunt cele mai întârziate dintre cele trei arene aflate în construcţie (alături de Steaua – Ghencea şi Arcul de Triumf), dar şi de faptul că proiectul iniţial al stadionului a fost modificat.

Deşi ar fi trebuit să fie finalizate în acest an, lucrările la Rapid Arena se vor încheia în martie sau aprilie 2021, potrivit CNI.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/2/stadion-rapid-2.jpg

"Începem săptămâna cu noi imagini de la şantierul Stadionului Rapid. După cum se vede, structura metalică de rezistenţă a acoperişului este aproape finalizată (98%) şi a început deja montajul învelitoarei. Se execută lucrări la faţada exterioară, precum şi pentru realizarea stratului suport destinat suprafeţei de joc. Lucrările avansează şi la interior unde se realizează compartimentări şi se lucrează la instalaţiile sanitare, electrice, ventilaţii etc.", a anunţat Compania Naţională de Investiţii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/3/stadion-rapid-3.jpg

Noul stadion Rapid va avea 14.000 de locuri, pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”, 28 de spaţii de cazare pentru sportivi, spaţii administrative, magazin, zonă de mâncare, spaţii pentru mass media şi VIP.

Sursa foto: Facebook CNI

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele