Ultima oră
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin

VIDEO | Noul stadion Rapid prinde contur! Acoperişul este în curs de finalizare. Când va fi inaugurată arena

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 14 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/1/stadion-rapid.jpg

Compania Naţională de Investitii a oferit detalii de ultimă oră despre evoluţia lucrărilor la noul stadion al Rapidului. Acoperişul arenei din Giuleşti este în curs de finalizare, dar finalizarea lucrărilor este preconizată abia în primăvara anului 2021.

Fanii Rapidului sunt nemulţumiţi de faptul că lucrările la noul stadion sunt cele mai întârziate dintre cele trei arene aflate în construcţie (alături de Steaua – Ghencea şi Arcul de Triumf), dar şi de faptul că proiectul iniţial al stadionului a fost modificat.

Deşi ar fi trebuit să fie finalizate în acest an, lucrările la Rapid Arena se vor încheia în martie sau aprilie 2021, potrivit CNI.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/2/stadion-rapid-2.jpg

"Începem săptămâna cu noi imagini de la şantierul Stadionului Rapid. După cum se vede, structura metalică de rezistenţă a acoperişului este aproape finalizată (98%) şi a început deja montajul învelitoarei. Se execută lucrări la faţada exterioară, precum şi pentru realizarea stratului suport destinat suprafeţei de joc. Lucrările avansează şi la interior unde se realizează compartimentări şi se lucrează la instalaţiile sanitare, electrice, ventilaţii etc.", a anunţat Compania Naţională de Investiţii.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19733193/3/stadion-rapid-3.jpg

Noul stadion Rapid va avea 14.000 de locuri, pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”, 28 de spaţii de cazare pentru sportivi, spaţii administrative, magazin, zonă de mâncare, spaţii pentru mass media şi VIP.

Sursa foto: Facebook CNI

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele