Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Novak Djokovic, decisiv pentru calificarea in extremis a Serbiei în semifinalele Cupei Davis

Tenis Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

Liderul ATP, Novak Djokovic, a avut o contribuţie majoră la calificarea Serbiei în semifinalele Cupei Davis, evoluând şi la simplu şi la dublu în întâlnirea cu Kazahstan, încheiată cu scorul de 2-1.

După ce Miomir Kecmanovici, locul 69 ATP, a ratat patru mingi de meci în partida trei ore şi 18 minute, pierdută, cu scorul de 6-7 (5), 6-4, 6-7 (11), în faţa lui Mihail Kukuşkin, locul 182 ATP, Djokovici l-a întrecut cu 6-3, 6-4, pe Alexander Bublik, locul 36 ATP, şi a egalat scorul întâlnirii. 

Punctul decisiv a fost obţinut de perechea sârbă Novak Djokovic/Nikola Cacic, care s-a impus cu 6-2, 2-6, 6-3, în faţa culului Andrei Golubev/Aleksandr Nedoviesov.

Adversara Serbiei din semifinale va fi Croaţia. Întâlnirea este programată vineri.

UIltima înfruntare din sferturi, Rusia - Suedia, va avea loc joi. Învingătoarea va evolua, sâmbătă, în penultimul act, cu Germania.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele