Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

VIDEO | ”Nu i-am lăsat să joace!”. Discursul care a evidenţiat cel mai bine ce s-a întâmplat la Sepsi - Dinamo

Sepsi OSK Publicat pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

Sepsi a făcut un meci mare cu Dinamo şi a câştigat cu 2-0 pe teren propriu. Istvan Fulop a fost autorul golului secund, iar la finalul meciului a oferit câteva reacţii extrem de interesante, cu privire la campionatul românesc, dar şi de străinii lui Dinamo.

Trecem printr-o perioadă bună. Azi am jucat bine, am mai avut şi alte ocazii să marcăm. Sper să continuăm la fel, pentru că avem un lot bun, numeric şi valoric. Nu i-am lăsat să joace, asta am vrut, să îi facem să nu joace şi am reuşit. Ştim că spaniolii sunt tehnici şi ştiam ce avem de făcut ca să nu îşi pună calităţile în valoare. I-am forţat să arunce mingiile.

Eu zic că e greu ca străinii să se adapteze la noi, degeaba se spune că e un campionat slab aici. Încercăm să luăm fiecare meci în parte şi să mergem cât mai sus în clasament”, a declarat Fulop.

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Achahbar ’29 şi I. Fulop ’77.

Sepsi: Niczuly – Dimitrov (Delgiannidis ’63), Bouhenna, Mitrea, Fl. Ştefan (Golofca ’72) – I. Fulop, Vaşvari, Aganovic (Fofana ’72) – Safranko, G. Dragomir (Achahbar ‘8), Petrila (Ştefănescu ’64). Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Rene Hinojo – Gonzalez (Puljic ’67), Ba, R. Grigore (Creţu ’65), I. Lopez – A. Garcia (Gueye ’66), Anton – Sorescu (Fabbrini ’46), Borcea (Borja Valle ’11), Camara – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele