Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

VIDEO | "Nu ştiu dacă să zâmbesc sau să plâng”. Sorescu nu mai înţelege nimic din ce se întâmplă la echipă

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19884841/1/sore.jpg

Dinamo a obţinut miercuri seară, în direct pe Look Sport, a cincea victorie a sezonului, 2-0 la Mediaş, cu Hermannstadt, rezultat care o apropie la două puncte de ultimul loc de play-off. Fabbrini (29) şi Nemec (32) au rezolvat partida încă din prima repriză, echipa lui Ruben Albes căutând în zadar o replică pe măsură.

Deia Sorescu a avut o reacţie amuzantă la flash-interviuri. Căpitanul lui Dinamo de marţi seara a declarat că nu ştie cum să reacţioneze după acest succes, deoarece situaţia internă este foarte gravă, restanţele salariale sunt enorme, iar viitorul apropiat nu pare să aducă nimic bun.

"Nu ştiu dacă să zâmbesc sau să plâng, dar mă bucur pentru echipă, pentru că dăm dovadă în continuare că suntem o echipă, suntem un grup puternic. Dar aşa cum am mai spus-o de multe ori, nu ştiu cât vom mai rezista. Noi încercăm să ne facem treaba pe teren şi acest lucru se vede. Avem foarte multe probleme, pe zi ce trece apar altele, datorii tot mai mari şi asta ne apasă. Dar arătăm în continuare pe teren că suntem un grup puternic şi sper să o ţinem tot aşa, cât vom mai fi aici", a spus Deian Sorescu, după meciul de la Mediaş

Cu o gură mare de oxigen luată într-o perioadă în care problemele financiare domină clubul, Dinamo stă bine din punct de vedere sportiv: are 19 puncte, ocupă locul al optulea, iar distanţa până la locul şase, ocupat de Chindia, e de doar două puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele