Ultima oră
Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra! Problemele financiare fac "victime" în Ştefan cel Mare: patru oameni au plecat de lângă Contra!
Rotaru s-a reorientat rapid, după tratativele eşuate cu Rădoi: vrea un fost antrenor de la FCSB! Rotaru s-a reorientat rapid, după tratativele eşuate cu Rădoi: vrea un fost antrenor de la FCSB!
Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor Angelescu vrea să preia tot clubul Rapid! "Celălalt acţionar nu mai vine cu niciun ban" Când va fi numit noul antrenor
Pablo Cortacero promite din nou! Data la care a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor şi la cât se ridică mărirea de capital anunţată Pablo Cortacero promite din nou! Data la care a convocat Adunarea Generală a Acţionarilor şi la cât se ridică mărirea de capital anunţată
Încă o amânare! Hotărârea luată de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu Viitorul Încă o amânare! Hotărârea luată de jucătorii lui Dinamo, înaintea meciului de Cupă cu Viitorul
Mititelu pregăteşte o lovitură importantă pentru banca tehnică! Cine e în pole-position + lista completă a antrenorilor pe care-i vrea la U Craiova 1948 Mititelu pregăteşte o lovitură importantă pentru banca tehnică! Cine e în pole-position + lista completă a antrenorilor pe care-i vrea la U Craiova 1948

VIDEO | 'Nuevo Dinamo' mai rezistă! Mejias: "Încă mai credem că se poate rezolva situaţia"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe vineri, 22:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624119/1/rps6131.jpg

Dinamo a reuşit prima victorie în Casa Liga 1 după o pauză de două luni: 3-0 cu FC Voluntari, în 'Groapă'. Portarul Tomas Mejias a declarat că situaţia financiară afectează rezultatele echipei, dar nu se gândeşte să plece, întrucât mai are speranţe pentru ieşirea din impas.

Dinamo nu mai câştigase pe teren propriu în Liga 1 din luna februarie a anului trecut! În plus, este primul succes pentru ‘câinii roşii’ după 21 septembrie 2020.

Paul Anton (60') şi Borja Valle (67', 87') au înscris pentru Dinamo cu FC Voluntari, în direct la Look Sport.

 

 

"Am mai făcut meciuri bune până acum, dar n-am câştigat. Am muncit mult, sunt mulţi jucători noi. Comunicăm bine acum, suntem uniţi şi astfel am obţinut victoria astăzi.

Nu putem controla situaţia financiară, trebuie să ne concentrăm la munca noastră. Bineînţeles, situaţia ne afectează, ne afectează familiile. Nu am primit niciun ban până acum. Momentan, rămân aici, mă gândesc la următorul meci.

Încă mai credem că se poate rezolva situaţia, dar nu putem face nimic. Pentru familiile noastre e foarte greu", a spus Tomas Mejias la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19624119/2/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele