Ultima oră
Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire Câştigătorul semimaratonului de la Beijing, deposedat de medalie după ce alţi alergători au încetinit pentru ca el să treacă primul linia de sosire
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 1-1. Moldovenii ratează victoria în prelungiri
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start
Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu Bogdan Lobonţ s-a decis! Ce se întâmplă cu Djokovic şi Albu
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea

VIDEO | O nouă victorie de senzaţie pentru Rangers în campionat. Ce a făcut Ianis Hagi cu Aberdeen

Alte campionate externe Publicat pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19622165/1/ian.jpg

Rangers îşi continuă parcursul excelent în Premiership-ul scoţian. Elevii lui Steven Gerrard, pe teren propriu, au învins Aberdeen, cu scorul de 4-0, într-un meci din etapa a 15-a din primul eşalon. 

Kent a deschis scorul, în minutul 15, pentru ”Gers”. Roofe, în minutul 29, a majorat diferenţa pentru gazde şi a stabilit scorul final al primei reprize. După pauză, Rangers a mai marcat de două ori prin Arfield, în minutul 49, şi prin Tavernier, în minutul 53, din penalty.

Ianis Hagi a fost introdus de Steven Gerrard, în minutul 74 al jocului, în locul lui Aribo. Internaţionalul român nu a reuşit să se facă remarcat printr-o realizare notabilă.

Rangers a ajuns la a şaptea victorie consecutivă în campionat şi se află pe primul loc detaşat, cu 13 victorii şi două egaluri în 15 meciuri disputate, însumând un total de 41 de puncte din 45 posibile. Celtic este pe locul doi, cu 30 de puncte, însă şi cu două partide mai puţine. 

Ştirea iniţială:

Ianis Hagi va fi rezervă în meciul dintre Rangers şi Aberdeen. Internaţionalul român se află la al treilea meci consecutiv, în campionatul Scoţiei, în care este lăsat pe bancă, la început, de Steven Gerrard. 

Echipele de start:

  • Rangers: McGregor - Tavernier, Goldson, Balogun, Barisic - Jack, Aribo, Arfield - Kent, Roofe, Morelos
  • Rezerve: McLaughlin, Bassey, Helander, Hagi, Davis, Kamara, Barker, Defoe, Itten
  • Antrenor: Steven Gerrard
  • Aberdeen: Lewis - Logan, Hoban, Considine, Leigh, Ojo, Hedges, Taylor, Cosgrove, Edmondson, Kennedy
  • Rezerve: Woods, Devlin, Main, Hernandez, Campbel, Gallagher, Ngwenya, Ramsay, Duncan
  • Antrenor: Derek McInnes

Partida dintre Rangers şi Aberdeen va fi transmisă în exclusivitate de către Look Sport, duminică, de la ora 14:00. Formaţia lui Ianis Hagi va primi pe teren propriu ocupanta locului trei din campionatul Scoţiei, într-un meci din etapa a 15-a a competiţiei. Fazele importante şi controversate ale meciului vor fi redate de către site-ul www.looksport.ro, în regim live video.

Rangers are parte până acum de un sezon, în Premiership-ul scoţian, greu de realizat până şi în jocurile video. Elevii lui Steven Gerrard conduc detaşat clasamentul cu 12 victorii şi două egaluri în cele 14 etape disputate de aceştia până acum. Formaţia de pe Stadionul Ibrox are un golaveraj incredibil, de asemenea: 37 de goluri marcate şi doar trei goluri primite! Rangers reuşeşte până acum să îşi eclipseze până şi marea rivală Celtic, care se află pe locul al doilea; au învins-o în meciul direct pe terenul acesteia (2-0), iar celţii au acumulat până acum 29 de puncte, cu 9 mai puţine decât Gers (ce-i drept, nu au disputat două meciuri).

Rangers îşi continuă marşul către titlu, duminică, de la 14:00, pe Look Sport. Aberdeen, noua provocare pentru echipa lui Ianis Hagi

Cu toate acestea, Aberdeen nu va fi o nucă uşor de spart. Adversara lui Rangers ocupă locul al treilea, cu 26 de puncte strânse după 12 partide disputate în campionatul Scoţiei, dintre care opt victorii, două egaluri şi două înfrângeri, şi un golaveraj de 19-11. Băieţii lui Derek McInnes au înregistrat trei victorii şi două egaluri în ultimele cinci jocuri disputate în competiţia internă, în timp ce Rangers are şase victorii în ultimele şase meciuri.

Din păcate, Ianis Hagi nu se poate bucura din plin de rezultatele echipei sale, chiar dacă a avut şi el partea sa de contribuţie. Fiul ”Regelui” a reuşit să le ofere colegilor săi şase pase de gol şi să puncteze o dată în Premiership-ul scoţian. Hagi Jr. se pare, cel puţin pentru moment, că şi-a pierdut locul de titular în echipa lui Steven Gerrard.

În precedentul meci cu Hamilton (câştigat cu 8-0 de Rangers) a prins doar 21 de minute, în victoria Kilmarnock FC (0-1), de acum două etape, a fost uitat pe bancă de Steven Gerrard. Ianis a jucat ultima dată titular cu Livingston, când a stat pe teren 84 de minute şi a reuşit un assist. Cu Celtic a rămas din nou rezervă neutilizată, cu Ross County (2-0) a apucat doar 25 de minute, în care a dat o pasă decisivă, iar cu Motherwell (1-5 pentru Rangers) nu a prins niciun minut. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri