VIDEO | O REMIZĂ CÂT O VICTORIE. LEIPZIG O ȚINE ÎN ȘAH PE DORTMUND ȘI SE MENȚINE PE PRIMUL LOC ÎN BUNDESLIGA - LOOKSPORT
Skip to content
Bundesliga Noutăți Video

VIDEO | O REMIZĂ CÂT O VICTORIE. LEIPZIG O ȚINE ÎN ȘAH PE DORTMUND ȘI SE MENȚINE PE PRIMUL LOC ÎN BUNDESLIGA

Borussia Dortmunda terminat la egalitate cu Leipzig, 3-3, la finele unui meci spectaculos din etapa a 16-a din Bundesliga. În direct pe Look Plus, gazdele au fost de neoprit în prima repriză. Golurile semnate de Julian Weigl și Julian Brandt, în minutele 23, respectiv 34, au lăsat impresia că Dortmund se îndreaptă spre un succes facil.

Nu a fost așa, pentru cp Leipzig a ieșit de la cabine complet schimbată în bine, iar Werner a făcut „dubla” în debutul reprizei secunde (minutele 47 și 53). Sancho a marcat imediat pentru gazde și a făcut 3-2, în minutul 54, păstrând iluzia că cele 3 puncte vor rămâne pe „Signal Iduna Park”. Însă cehul Patrik Schick n-a fost de acord și a egalat, stabilind rezultatul final, 3-3, în minutul 78.

Remiza o avantajează pe Leipzig, care face 34 de puncte și se menține pe primul loc în Bundesliga. În schimb, Dortmund ratează șansa să urce pe locul secund și să se apropie de lider. Cu 30 de puncte, Borussia e pe locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine