Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

VIDEO | OM, CE DEZAMĂGIRE! MARSILIA DEBUTEAZĂ CU STÂNGUL ÎN LIGUE 1, 0-2 CU REIMS

Noutăți Publicat pe 10 aug 2019
mail-share icon Email

Fosta deţinătoare a UEFA Champions League şi finalistă în aceeaşi competiţie şi în Europa League, Olympique Marseille, nu se regăseşte de ani buni. Trupa din sudul Franţei a debutat cu stângul în actuala ediţie de campionat, 0-2 cu Reims, chiar pe „Velodrome”.

În direct pe LOOK PLUS, OM a fost neputincioasă în faţa celor de la STade de Reims. În atac lucrurile nu au mers absolut deloc, în timp ce defensiva a fost spulberată în dese rânduri de atacanţii oaspeţilor. Reims a punctat în două rânduri, dar a mai avut şi alte situaţii, în timp ce Marsilia a fost apatică şi a părăsit terenul în fluierăturile propriilor suporteri.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în repriza secundă. În minutul 58, după un un-doi în careul gazdelor, Dia l-a exacutat pe Mandanda cu un şut puternic din unghi. Şi tot Reims şi-a arătat „colţii” în ultimele secvenţe ale meciului, când sud-coreeanul Suk Hyun-Jun a dus scorul la 0-2 şi a stabilit rezultatul final.

Duminică, de la ora 22.00, în direct pe LOOK SPORT, Paris Saint-Germain va întâlni Nîmes, într-un alt meci din etapa inaugurală a Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele