Ultima oră
Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm” Sergiu Buş nu crede că a fost o victorie norocoasă cu Clinceniul. ”Dar sunt sigur că de meciul următor vom intra în ritm”
”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB ”S-a văzut că domnul Cojocaru nu ştia ce să facă. E depăşit total”. Ilie Poenaru, atac frontal la adresa arbitrajului, după eşecul cu FCSB
Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!" Toni Petrea, gata să devină "secundul" lui Reghecampf: "De ce nu? M-a ajutat mult!"
”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi ”Trebuie să eliminăm greşelile, să ne îmbunătăţim jocul!”. Toni Petrea vrea mai mult de la elevii săi
Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă” Dennis Man, din nou decisiv pentru FCSB. ”Nici noi nu am reuşit să facem un joc prea bun astăzi, dar şi echipele mari, când au zile mai proaste, de multe ori câştigă”
NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid NEWS ALERT: Un fotbalist de la FCSB este suspect de Covid

VIDEO | OM, CE DEZAMĂGIRE! MARSILIA DEBUTEAZĂ CU STÂNGUL ÎN LIGUE 1, 0-2 CU REIMS

Noutăți Publicat pe 10 aug 2019
mail-share icon Email

Fosta deţinătoare a UEFA Champions League şi finalistă în aceeaşi competiţie şi în Europa League, Olympique Marseille, nu se regăseşte de ani buni. Trupa din sudul Franţei a debutat cu stângul în actuala ediţie de campionat, 0-2 cu Reims, chiar pe „Velodrome”.

În direct pe LOOK PLUS, OM a fost neputincioasă în faţa celor de la STade de Reims. În atac lucrurile nu au mers absolut deloc, în timp ce defensiva a fost spulberată în dese rânduri de atacanţii oaspeţilor. Reims a punctat în două rânduri, dar a mai avut şi alte situaţii, în timp ce Marsilia a fost apatică şi a părăsit terenul în fluierăturile propriilor suporteri.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în repriza secundă. În minutul 58, după un un-doi în careul gazdelor, Dia l-a exacutat pe Mandanda cu un şut puternic din unghi. Şi tot Reims şi-a arătat „colţii” în ultimele secvenţe ale meciului, când sud-coreeanul Suk Hyun-Jun a dus scorul la 0-2 şi a stabilit rezultatul final.

Duminică, de la ora 22.00, în direct pe LOOK SPORT, Paris Saint-Germain va întâlni Nîmes, într-un alt meci din etapa inaugurală a Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele