VIDEO | OM, CE DEZAMĂGIRE! MARSILIA DEBUTEAZĂ CU STÂNGUL ÎN LIGUE 1, 0-2 CU REIMS - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | OM, CE DEZAMĂGIRE! MARSILIA DEBUTEAZĂ CU STÂNGUL ÎN LIGUE 1, 0-2 CU REIMS

Fosta deținătoare a UEFA Champions League și finalistă în aceeași competiție și în Europa League, Olympique Marseille, nu se regăsește de ani buni. Trupa din sudul Franței a debutat cu stângul în actuala ediție de campionat, 0-2 cu Reims, chiar pe „Velodrome”.

În direct pe LOOK PLUS, OM a fost neputincioasă în fața celor de la STade de Reims. În atac lucrurile nu au mers absolut deloc, în timp ce defensiva a fost spulberată în dese rânduri de atacanții oaspeților. Reims a punctat în două rânduri, dar a mai avut și alte situații, în timp ce Marsilia a fost apatică și a părăsit terenul în fluierăturile propriilor suporteri.

Ambele goluri ale întâlnirii au fost marcate în repriza secundă. În minutul 58, după un un-doi în careul gazdelor, Dia l-a exacutat pe Mandanda cu un șut puternic din unghi. Și tot Reims și-a arătat „colții” în ultimele secvențe ale meciului, când sud-coreeanul Suk Hyun-Jun a dus scorul la 0-2 și a stabilit rezultatul final.

Duminică, de la ora 22.00, în direct pe LOOK SPORT, Paris Saint-Germain va întâlni Nîmes, într-un alt meci din etapa inaugurală a Ligue 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine