Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

VIDEO | OMRANI, LUAT CU AMBULANŢA DE LA MECIUL ASTRA-CFR. REACŢIILE LUI CAMORA ŞI PETRESCU

Cupa României Publicat pe 25 apr 2019
mail-share icon Email

CFR a ieşit din Cupă, dar s-a ales şi cu accidentaţi. Primul a fost atacantul Cristi Bud.

"A făcut un antrenament dimineaţă şi s-a lovit la cap. Era titular şi, din titular, a ajuns în tribună", a explicat Dan Petrescu după egalul cu Astra, 2-2, care a dus la eliminarea din Cupa României.

Ardelenii au avut apoi emoţii în minutul 85. Omrani s-a ciocnit de Erico da Silva şi ambii au căzut pe gazon. Din acest contact, cel mai rău a ieşit elevul lui Dan Petrescu. Atacantul adus de la Marseille a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ba mai mult, în prelungiri, ambulanţa şi-a făcut apariţia pe teren. Paramedicii l-au urcat pe targă şi l-au scos de pe suprafaţa de joc.

"Omrani, din tribună, că nu ar fi fost nici rezervă, a ajuns la spital", a spus antrenorul feroviarilor. 

"Oricine se sperie când vede aşa un jucător, şi dacă e de la echipa ta, şi de la alta. Nu dorim acest lucru nimănui. Sperăm să revină cât mai repede, să nu fie nimic (grav - n. red.). E un jucător important pentru noi şi avem nevoie de el pentru restul campionatului", a adăugat căpitanul lui CFR Cluj, Mario Camora.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele